Streamingnyt

Alle resterende 92 Premiere League kampe vises live på Viaplay

Premier League sigter efter at genstarte og færdigspille turneringen fra 17. juni. Der er 92 kampe tilbage i sæsonen og alle kampe vil kunne ses live på Viaplay Total Reklame-link, bekræfter Viaplay til DIGITALT.TV. Det bliver altså muligt at følge dit favorithold live i alle de resterende kampe i sæsonen.

Normalt så gør Premier League meget ud af at beskytte sine 16:00 lørdagskampe. Ingen britisk tv-stationer må vise live fodbold i dette tidsrum for at få flest mulige ud på stadions. Samtidigt har man gradvist indført mere og mere restriktive regler for europæiske broadcastere af Premier League, så disse nu kun må vise én live kamp, når der spilles flere kampe samtidigt.

Men den nuværende Corona situation gør naturligvis, at der ikke kommer tilskuere på de resterende kampe i denne Premier League sæson, så alle kampe bliver tv transmitteret i Storbritannien, og dermed åbner det også mulighed for at droppe restriktionerne i forhold til Viaplay Total Reklame-link

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er planen, at det 17. juni bliver de to opgør Aston Villa mod Sheffield United og Manchester City mod Arsenal, der starter ligaen op igen. Derefter følger en fuld kamprunde i den efterfølgende weekend med de første kampe fredag 19. juni.

17. juni kan dog endnu ikke bekræftes som endelig genstartsdato, man arbejder på at få opfyldt alle de nødvendige sikkerhedsrestriktioner.


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button