TV-Nyt

Alfa – Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august

Den nye TV 2 Zulu serie Alfa, var planlagt til visning her i foråret, men TV 2 valgte at udskyde serien på grund af frygt for manglende nyt indhold i forbindelse med Corona nedlukningen. Meldingen dengang var at serien først ville komme på i 2021, men nu har TV 2 valgt at fremrykke serien til start søndag den 16. august. Serien kører i øvrigt pt. på svensk TV4.

Milad Avaz debuterer som instruktør med ‘Alfa’, som han også har skrevet. Sammen med sine brødre, Misam og Mehdi Avaz, har han skabt en tv-serie, hvor hovedpersonerne, brødrene Adam og Jakob, er født ind i en verden af penge, narko, hierarki og magt.

Om handlingen i Alfa: Da den nyuddannede børsmægler Adam får en stressdiagnose og samtidig mister sin far, opsøger han sin fortid og sin fars aktiviteter i rockermiljøet. Adam bliver hurtigt opslugt i en verden af hurtig anerkendelse og højt adrenalinniveau, og det varer ikke længe, før hans ellers strukturerede liv blandes med personlige ambitioner og en sult efter magt. Han får hjælp af barndomsvennerne Simon og Oliver, og inden de ser sig om, står de over for indvandrerbander, rockere, politi og i sidste ende Adams egen bror.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Adams storebror, Jakob, har altid ønsket at gøre en forskel. Derfor har han brudt med familien og sine rødder for at søge ind i politiet, hvor han hurtigt bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-enhed. Jakob får her for alvor chancen for at gøre en forskel. Gang på gang bliver Jakob konfronteret med sin fortid, og en indre kamp tvinger ham ud i en angstfuld søgen efter sit sande mål.

’Alfa’ følger Adam og Jakobs kamp for at finde sig selv. Vil de holde fast i deres egen illusion om, hvem de er? Eller vil de give efter for deres sande natur?

Alfa er i otte afsnit, som vises på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU fra søndag 16. august.

 

Alfa – Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august
Alfa – Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august
Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button