Streamingnyt

Aktuelle film/tv-serier om seriemordere på streamingtjenesterne i april/maj 2019

Emnet seriemordere har ofte været tema for tv-serier og film, og det er bestemt ikke blevet mindre her de seneste år med de mange nye streamingtjenester. Seriemordere optræder også ofte i bøgerne, som tv-serierne eller filmene tit laves med udgangspunkt i. På det seneste er podcasts og dokumentarer baseret på virkelighedens seriemordere også blevet meget populære.

Selv om historierne er brutale og grusomme, så er lader det til, at mange ikke kan få nok at spændingen og indblikket i psykologien, gerningsmanden, ofrene og de efterladte.

Lider du af en seriemorder-fetich, så har vi herunder fire bud på aktuelle film eller tv-serier om emnet, som er aktuelle på streamingtjenesterne i april / maj 2019.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Extremely Wicked, Schokingly Evil and Vile – Om Ted Bundy

ExtremelyWicked1200x800 990000079e028a3c

No items found

Netflix har 3. maj premiere på en ny originalfilm baseret på virkelige hændelser. Det er den amerikanske seriemorder Ted Bundy, som er omdrejningspunktet for filmen, der har Joe Berlinger som instruktør. Berlinger står også bag den aktuelle Netflix-serie om Bundy. Rollen som Ted Bundy spilles af Zac Efron, der i forvisningen på Sundance Filmfestivalen fik mange roser for sin portrættering af seriemorderen.

Filmens fokus er Bundy og hans forbrydelser, men særligt set igennem øjnene af hans nærmeste relationer – primært til hans kæreste igennem mange år, Elizabeth Kloepfer (Liz), som spilles af Lily Collins. Hun valgte at stå bag sin kæreste trods anklagerne og nægtede i mange år at tro på den uhyggelige sandhed om ham.Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile | Official Trailer [HD] | Netflix
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile | Official Trailer [HD] | Netflix


Snemanden – baseret på bestseller thriller

Michael Fassbender Snemanden

No items found

C More Reklame-link har 17. maj premiere på denne nye serie baseret på Jo Nesbøs bestseller thriller.

Snemandenden isnende historie om betjenten Harry Hole (Michael Fassbender), der modtager en personlig hilsen om et bebudet mord – forsynet med tegningen af en snemand. Sammen med kollegaen Katrine (Rebecca Ferguson) indser han, at han er blevet udfordret af en seriemorder.Snemanden - Dansk trailer 1 (Universal Pictures) HD - I biografen 12. oktober
Snemanden – Dansk trailer 1 (Universal Pictures) HD – I biografen 12. oktober


Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Den som dræber – dansk seriemorder drama

den som dræber fanget af mørket viaplay

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
mar 1 KL. 00:00

Den som dræber – Fanget af mørket (1:8) Viaplay
Tilføj til kalenderDansk, Krimi Serie
8 Afsnit

01-03-2019 00:00:00 Europe/Paris Den som dræber – Fanget af mørket

Nu fortsætter den psykologiske krimiserie med at afdække de mørkeste afkroge af det menneskelige sind på Viaplay. Se de to første afsnit nu.

Viaplay

Ud fra feedbacken på de sociale medier, så har Viaplay Reklame-link gjort det ret godt med deres nyeste danske originalserie Den som dræber, som du kan binge, når det passer dig.

Den 17-årige gymnasieelev Julie har været forsvundet i seks måneder og politiefterforskeren Jan (Kenneth M. Christensen) er desperat efter at give hendes mor nogle svar. Da Jan finder resterne af en pige på samme alder og endnu en pige forsvinder, får han profiler Louise (Natalie Madueño) på sagen – for noget tyder på, at der er en sammenhæng mellem ofrene, og en intensiv jagt på en seriemorder sættes ind.

Under det enorme pres for at redde de to kidnappede piger må Jan og Louise dykke dybt ned i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind for at forudse morderens næste træk, samtidig med at hver eneste beslutning, de tager, kan have alvorlige konsekvenser for de to pigers skæbne. Og efterhånden bliver det uklart, om der virkelig kun er en enkelt morder derude…Den Som Dræber -  Fanget af mørket (w/subs) | Official Trailer | A Viaplay Original
Den Som Dræber – Fanget af mørket (w/subs) | Official Trailer | A Viaplay Original


Wisting – norsk med amerikansk islæt

Wisting Viaplay original

No items found

Viaplay Reklame-link har netop haft premiere på den norske serie Wisiting. Serien er baseret på Jørn Lier Horsts populære bøger. Den hårdtarbejdende kriminalbetjent William Wisting (Sven Nordin) er midt i sit livs mest udfordrende efterforskning, og samtidig begynder hans datter på egen hånd at undersøge sager, som leder hende ind på samme spor som sin far.

I serien medvirker bl.a. også Hollywood-stjernen Carrie-Anne Moss, som spiller en FBI-agent, som rejser til Norge fra USA på jagt efter en amerikansk seriemorder.Wisting: Offisiell trailer (2 min)
Wisting: Offisiell trailer (2 min)Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button