TV-Nyt

Aftenens VM kvalifikationskampe på tv – få overblikket her

fodboldligaerUdover Danmarks kamp i Armenien er der også andre VM kvalifikationskampe på tv eller online i aften. Vi har lavet en lille liste herunder.

Armenien – Danmark

En tidlig tirsdag aften i Armenien kommer til at danne rammen om en sand fodboldkrig, når de danske vikinger skal vaske tavlen ren efter ét af historiens mest smertefulde nederlag på 0-4 til Armenien i juni. Nu skal æren vindes tilbage. Tre vigtige point blev sat ind på kontoen efter en sejr i Malta, og kravet er endnu tre point, hvis VM-drømmen skal holdes i live. Der er lagt op til drama, når de danske drenge møder et skræmmende stærkt Armenien-hold i en kamp, der kan slukke VM-lyset for ét af landene.

18:00 på 6’eren HD

Sverige – Kasakhstan

Vores naboer fra Sverige skal en tur til Kasakhstan, hvor hjemmeholdet venter på Astana Arena i VM-kvalifikationen. Første indbyrdes opgør mellem de to nationer endte med en 2-0 sejr til Sverige på mål af Rasmus Elm og Marcus Berg.

17:55 på TV3 SPORT 1

Ukraine – England

Ukraine kommer på en hård opgave, når de i VM-kvalifikationen på det Olympiske Stadion i Kiev får besøg af Roy Hodgsons løver fra England.  

20.40 på TV3 SPORT 1

Andre muligheder

Norge – Schweiz 18:55 Live streaming på TV3Sport.dk

Færøerne – Tyskland 20:45 på ARD eller Live streaming på TV3Sport.dk

Ukraine – England 20:45 på Viaplay og ITV1 (parabol)

I samme kategori

Back to top button