Branche-Nyt

A+E Networks ansætter nordisk PR manager

ae networksA+E Networks tilbyder pt. kanalen HISTORY HD via en række distributører i Danmark, Sverige, Norge og Finland og fra 12. november lanceres søsterkanalen H2 HD.

Det er ikke kun på kanalfronten at A+E Networks opruster på det nordiske marked, de har også ansat Bo Andersen som PR Manager for den nordiske region.

Bo Andersen får ansvaret for Public Relations i forhold til såvel forretningspartnere som forbrugere i de nordiske lande. Han slutter sig til Trade Marketing Manager Rikke Bo Lundberg, som blev ansat i august.

Teamet er baseret i A+E Networks UK’s nordiske hovedkontor i København. Kontoret blev etableret tidligere i år med henblik på at tage sig af selskabets faktuelle underholdningskanaler i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Bo Andersen har over 16 års erfaring fra tv-branchen, bl.a. som pressechef hos Viasat Broadcasting i London og kommunikationschef hos TV 2 Sport. Senest har han været ansvarlig for produktkommunikation og sociale medier hos Viasat i Danmark.

Christian Høyer, Nordic Sales Distribution Director hos A+E Networks UK, udtaler:

”Bo er en erfaren kommunikationsmedarbejder, og vi er rigtig glade for at byde ham velkommen på holdet. Han kommer til at spille en vigtig rolle i den fortsatte ekspansion af HISTORY og H2 i regionen.”

 

I samme kategori

Back to top button