Streamingnyt

Advokaten – sæson 2

Se med fra 10. maj

Den nye sæson af den dansk-svenske Viaplay Original ’Advokaten’ med bl.a. Thomas Bo Larsen og Nicolaj Kopernikus, vender tilbage på Viaplay d. 10 maj.

Det nordiske thriller-drama ’Advokaten 2’ udspiller sig i både Danmark og Sverige og har et stærkt cast af både danske og svenske skuespillere. Hovedpersonen Frank Nording spilles fortsat af den svenske skuespiller Alexander Karim og blandt de danske skuespillere er Thomas Bo Larsen og Nicolaj Kopernikus.

I anden sæson af ’Advokaten’ følger vi den succesrige forsvarsadvokat Frank Nording og hans søster, politibetjenten Sara Kahlil, spillet af Malin Buska. Efter en brutal afslutning på første sæson er Frank tynget af skyldfølelse og kæmper mod sine indre dæmoner. Han kan ikke slippe tanken om Thereses skæbne, hvilket driver ham ud i en dybdeborende efterforskning, som fører ham ind i et gennemhullet og korrupt dansk retssystem.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Advokaten 2’ er produceret af SF Studios, og den internationale distribution administreres af STUDIOCANAL. Ina Sohlberg og Nicklas Wikström Nicastro er producenterne bag serien. Makkerparret har tidligere opnået stor succes med blandt andet ’En Mand Ved Navn Ove’ og Viaplay-originalen ’ALEX’.

Charlotte Lesche og Karin Gidfors er hovedforfatter på serien, der er instrueret af Geir Henning Hopland og Pontus Klänge.

Advokaten S2 | Official Trailer | A Viaplay Original
Advokaten S2 | Official Trailer | A Viaplay Original
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button