Radio og Podcast Nyt

Adina Ren ny vært på Detektor på P1

Adina Ren bliver ny vært på DR’s faktatjekprogram ’Detektor’. Hun skal fremover stå i spidsen for at konfrontere magthavere og meningsdannere, når halve sandheder, løse påstande og retoriske kneb tager grebet om den offentlige debat.

’Detektor’ har eksisteret siden 2011, og det er således en stolt tradition Adina Ren skal løfte, og være med til at forny. Programmet sender i denne sæson sidste gang fredag og går derefter i gang med at udvikle den nye udgave af ’Detektor’, der er klar til efteråret og kommunalvalget. Programmet vil fortsat udkomme både på P1, som podcast og på dr.dk.

Adina Ren er 27 år og kommer fra TV 2, hvor hun det sidste års tid har været en del af programmet ’Gravergruppen’. Hun har tidligere været på et kort visit på P1 og har arbejdet som journalist på Radio24Syv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Adina Ren selv glæder sig til at komme i gang med både at drille, oplyse og nørde igennem:

– Det bliver så fedt at være med til at udvikle det solide koncept ’Detektor’. Jeg har høje ambitioner, og med den drøm af en redaktion, der er sat, er jeg sikker på, vi kommer til at stille magthavere til ansvar, mens vi driller, oplyser, nørder og underholder lytterne.

Adina Ren afløser den afgående vært, Camilla Stampe, som skifter til TV 2’s redaktion på Christiansborg, efter otte år i DR, hvor hun siden 2017 har været på ’Detektor’. Næste sæson af programmet udkommer fra september.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button