Branche-Nyt

Adam Price og Meta Foldager starter nyt produktionsselskab

Produktionsselskabet SAM Productions knopskyder med nyt produktionsselskab for non- scripted livsstil- og kulturprogrammer med Mette Støvring i spidsen, der kommer om bord som selskabets programchef.

SAM Productions har indtil videre fokuseret på tv-fiktion, men nu retter to af selskabets ejere, Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen, blikket mod non-scripted tv med selskabet A&M Productions. Selskabets programchef, Mette Støvring, har senest været producent hos United TV og Nordisk Film TV, og har produceret alt fra store brede underholdningsshows som Voice Junior på TV2 og DRs Store Juleshow over livsstilsprogrammer til børne- og ungdoms-tv.

Adam Price, den ene af selskabets to ejere, udtaler: ”Som programvært på DR1 i mere end 10 år med flere hundrede programmer på samvittigheden, synes jeg, det var oplagt, ikke kun at beskæftige mig med fiktion, tv-serier, film og dokumentar, men også bevæge mig ind i produktionen af egentlige tv-programmer, nu hvor vi har både erfaringen og de produktionelle muskler til det. Det er en fornøjelse, at vi kan starte det nye selskab op sammen med en så vellidt, ambitiøs og stærk producent som Mette Støvring. Det glæder vi os meget til, og der er allerede adskillige projekter på vej mod produktion.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med den nye afdeling forfølger A&M Productions sin strategi om at opfinde originale tv- programmer og samarbejde med stærke personligheder på den kreative side: ”Med vores nyeste skud på stammen kommer vi til primært at fokusere på originale danske livsstil, kultur- og børneprogrammer. Underholdende tv med noget på hjertet. Vi kommer ikke til at købe formater og have store koncerner i ryggen. Vi kommer til at producere værtsbårne programmer i samarbejde med stærke personligheder, hvoraf vi allerede har en stor række af dem i huset, men vi kommer naturligvis også til at være opsøgende i forhold til nye samarbejder,” siger Meta Louise Foldager Sørensen.

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button