Adam Duvå Hall vært for ny TV3-Realityserie

| onsdag 01. jun, 2011 11:36 | 0 Kommentarer

I efteråret 2011 har TV3 premiere på en nyt, banebrydende realityserie med titlen ”Fristet – hvor langt vil du gå?”. TV3 kan i dag afsløre, at dette nye show bliver Adam Duvå Halls første udfordring på kanalen, idet han skal være vært for programmet.

Optagelserne finder sted sommeren 2011 i Tyrkiet, hvor TV3 samler en gruppe deltagere, der alle vil få udfordret deres moral, etik og egoisme kontra fællesskabets bedste.

”Reality-tv skal hele tiden søge nye veje, og vi på TV3 vil også dette efterår være de første med det nyeste – nemlig et spil, hvor hele ideen er at udfordre deltagernes egen moral og etik. De vil blive stillet over for svære valg, der vil skabe debat, ikke blot blandt deltagerne, men også blandt seerne. Vi har i udviklingen af dette program sammen med Nordisk Film hele tiden set Adam Duvå Hall som den perfekte vært. Det er derfor en stor glæde, at han har sagt ja til at være TV3’s nye vært på programmet,” siger TV3’s programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

TV3 vil på nuværende tidspunkt ikke sige mere om indholdet i det nye program, antallet af deltagere eller de nærmere spilleregler af hensyn til optagelserne, der først finder sted i juni og juli måned. Simpelthen så deltagerne ikke på forhånd kan forberede sig for meget på spillet. De ved blot, det både vil og kan udfordre deres personlige grænser.

”TV3 har siden begyndelsen af Robinson Ekspeditionen i 1998 været førende inden for reality-tv. Senest med Paradise Hotel, der har taget alle medier og seere med storm. Jeg tager som vært i TV3’s nyeste realityformat et langt spring ud i noget, hvor jeg måske mister kontrollen, men hvor jeg er sikker på, jeg kan underholde seerne og være med til at åbne op for debatter om moral og etik. Jeg føler selv, det her kommer til at være noget helt nyt og svært udfordrende både for mig, for seerne og for deltagerne. Og jeg glæder mig. Men netop fordi spillet vil være så udfordrende, er det umuligt at sige meget mere på nuværende tidspunkt. Seerne og deltagerne må vente lidt endnu med at få mere information om programmet og min rolle,” siger Adam Duvå Hall.

Interesserede kan stadig nå at melde sig som deltager til det nye program, der optages hen over sommeren 2011. Så send en ansøgning til: [email protected] – skriv om dig selv, hvorfor du skal med og vedhæft et vellignende foto.

Kilde: TV 3 nyt

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt