TV-Nyt

Årets par i Vild med Dans 2017

Vild med dans starter 8. september på TV 2. Værterne er igen Claus Elming og Sarah Grünewald der byder dansere og seere velkommen til premieren på fjortende sæson af ’Vild med dans’.

Se Vild med Dans parrene herunder

vild med dans par 2017 iben og morten
Foto: TV 2

Vild med dans 2017 par

 • Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard
 • Jokeren og Mie Martha Moltke
 • Daniel Svensson og Karina Frimodt
 • Christian Bækgaard og Mille Funk
 • Sofie Lassen-Kalke og Michael Olesen
 • Lucas Hansen og Sofie Kruuse
 • Simon Jul og Claudia Rex
 • Dak Wichangoen og Thomas Evers Poulsen
 • Ane Høgsberg og Esbern Syhler-Hansen
 • Julia Sofia og Frederik Nonnemann
 • Mie Ø. Nielsen og Mads Vad
 • René Holten Poulsen og Jenna Bagge

Vild med Dans 2017 deltagere nydansere

 1. Iben Hjele (Skuespiller)
 2. Jokeren Jesper Dahl, (Rapper)
 3. Dak Wichangoen (Køkkenchef)
 4. Lucas Hansen (Skuespiller – Bimse i Bedrag)
 5. Daniel Svensson (Håndboldspiller)
 6. Sofie Lassen-Kahlke (Skuespiller)
 7. Simon Jul (Satiriker)
 8. Julia Sofia Aastrup (Blogger)
 9. Mie Ø. Nielsen (Svømmer)
 10. René Holten Poulsen (Kajakroer)
 11. Christian Bækgaard (TV2 Sport vært)
 12. Ane Høgsberg (komiker)

Vild med Dans 2017 Professionelle dansere

 • Thomas Evers Poulsen
 • Mie Moltke
 • Mads Vad
 • Mille Funk
 • Morten Kjeldgaard
 • Karina Frimodt
 • Frederik Nonneman
 • Sofie Kruuse
 • Esbern Syhler-Hansen
 • Jenna Bagge
 • Michael Olesen
 • Claudia Rex

Mere om Vild med Dans 2017 deltagerne

Iben Hjejle blev bekræftet som første kendte navn i tv-programmet ‘Vild med dans’, der vender tilbage på skærmen til efteråret.

– Nu føler jeg mig klar. Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg kan mærke, jeg er klar på at prøve noget nyt, siger skuespilleren Iben Hjejle, der blandt andet er kendt for sine roller i tv-serierne ’Klovn’, ’Anna Pihl’ og ’Dicte’, hvor hun spiller hovedrollen.

Iben Hjejle blev sidste efterår sygemeldt med stress midt i forberedelserne til teaterstykket ‘Privatliv’, men siger, at hun er klar til ‘Vild med dans’ og vil gå til opgaven “med krum hals”.

– Jeg har nået en alder, hvor jeg er blevet mere modig. Tidligere har jeg været mere optaget af, hvad der ville passe til mig udadtil.

Privat danner skuespilleren par med filminstruktøren Ulrik Wivel, der oprindeligt er uddannet balletdanser, så der bliver lidt ekstra at leve op til.

Selv har Iben Hjejle ikke modtaget danseundervisning og danser mest af alt på dansegulvet, hvor hun dog er en ivrig gæst.

– Jeg er vokset op med sådan noget fri rytmikdans, hvor man har skullet lade som om, man var en frugt og sådan noget. Jeg har været vant til dans helt uden disciplin, og derfor er jeg meget spændt, siger hun til TV 2.

Rapperen Jokeren er også klar til at tage danseskoene på. Siden han fik den korrekte behandling med adhd-præparatet ritalin dette forår, har han sat en stopper for sit misbrug fra den ene dag til den anden og er blandt andet begyndt at boksetræne.

– Jeg vil gerne minde folk om, at jeg kan mere end at være med i den seneste skandale i Se og Hør. Jeg har haft en karriere som musiker i 25 år. Folkeskolelever går til eksamen i mine tekster, jeg er en af Danmarks største lyrikere, siger han til TV 2.

– Jeg har aldrig gået til dans, og det vil jeg helt vildt gerne lære. Jeg håber, at jeg kommer så langt som til tangoen. Det er en dans, jeg er meget fascineret af, siger han.

Dak Wichangoen er født i Thailand, men kom til Danmark som barn med sin mor. Hun er er køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin og du har måske set hende i programmet Madklubben på TV 2.

– Jeg er 1,50 meter høj og forsvinder nærmest i mit kokkesæt, så jeg render ikke rundt og føler mig feminin til daglig, men jeg er jo en pige indeni, og jeg glæder mig til at få dullet mig op og få sat håret og prøvet en masse flotte kjoler, siger Dak Wichangoen til TV 2.

Lucas Hansen håber, at hans ja til dansekonkurrencen vil være med til at give danskerne et nyt og mere nuanceret billede af, hvem han er som person.

– Selvom man er så heldig at blive kendt som en karakter, man spiller, så vil man gerne videre. Bimse er jo død nu, så jeg er færdig med ham, siger han og refererer til anden sæson af ’Bedrag’, hvor karakteren bliver brutalt myrdet med en skruetrækker i brystet.

Lucas Hansen har ikke meget danseerfaring: – Jeg har haft et par uger på dramaskolen, det var ikke der, jeg fik topkarakter, siger han til TV 2.

Julia Sofia Aastrup er vant til at give gode råd om skønhed og sund mad til sine mange følgere på de sociale medier Youtube og Instagram, men til efteråret hopper hun i danseskoene og prøver kræfter med dans i det populære underholdningsprogram.

Mie Ø. Nielsen Jeg er ikke vant til at gå i kjoler, normalt har jeg bare håret sat op i en knold, og jeg går ikke med makeup, så det bliver noget af en forvandling, jeg kommer til at gå igennem, siger hun til TV 2.

René Holten Poulsen – Jeg har lavet det samme de seneste seks år. Jeg har trænet og trænet, så jeg tænkte, det var en god mulighed for at lave noget andet. Få noget mentalt luft – ikke fordi jeg er træt af kajak, men fordi det også er godt at prøve noget nyt af, siger han til TV 2.

Christian Müller Bækgaard har ”altid set programmet og har altid godt kunne lide det,” som han siger. De forskellige dansearter er han dog ikke ekspert i.

– Jeg glæder mig til at lære det og have en fest. Jeg er ikke ret god til at danse, men jeg kan godt lide det. Og når man når langt ud på natten til et bryllup, så synes man jo selv, at det går rimelig godt.

– Men der dukker Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner og Nikolaj Hübbe selvfølgelig heller ikke op og dømmer, tilføjer han.

For Ane Høgsberg er deltagelsen i årets sæson af ’Vild med dans’ “en ungpigedrøm, der går i opfyldelse”.

– Jeg har set samtlige sæsoner. Jeg var helt forelsket i Erik Peitersen, der dansede med Marianne Eihilt. Han var jo en rigtig mand, der både kunne danse og fikse alt, siger hun til TV 2.

I samme kategori

Back to top button