TV-Nyt

6’eren klar til ny engelsk fodboldsæson med Brian Laudrup

Lørdagsbold værter 6'erenBrian Laudrup er ekspert i studiet, når 6’eren sparker en ny stor fodboldsæson i gang søndag den 10. august. Her tørner mestrene fra Manchester City sammen med pokalvinderne fra Arsenal i en duel, der vil give et fingerpeg om, hvem der ender i toppen af ligaen i denne sæson.

6’eren stiller med et stærkt hold af værter og eksperter. I studiet bliver værtsholdet forstærket med Mette Cornelius, mens Brian Laudrup tiltræder som fast mand på ekspertholdet. Han vil fremover dele ud af sin viden om Premier League til de ægte fans, der følger verdens hårdeste liga på 6’eren.
”Som tusindvis af fodboldglade danskere er jeg også stor fan af engelsk fodbold og ser frem til en fantastisk sæson med 6’erens seere!” siger Brian Laudrup.

Ud over Brian Laudrup præsenterer 6’eren hver lørdag en perlerække af fodboldkommentatorer og eksperter, der selv er glødende fans af engelsk fodbold; Danmarks bedste kommentatorduo Peter Piil og Morten Bruun, Thomas Gaardsøe, Mikkel Bischoff, John ”Faxe” Jensen, Michael Schäfer, Morten Glinvad, Anders Bank Rasmussen og Thomas Gravgaard er alle klar foran kameraerne i 6’erens sportsstudie eller i kommentatorbokse over hele England.

Brian Laudrup debut på 6’eren søndag den 10. august
Allerede søndag den 10. august kl. 15.00 får Brian Laudrup sin debut som fodboldekspert på 6’eren, når han sammen med den tidligere Manchester City-spiller Mikkel Bischoff er ekspert i studiet ved det traditionsrige Community Shield-opgør, der i år står mellem Arsenal og Manchester City.

Premier League – Før sæsonen
I hele uge 33 varmes der op til sæsonstarten på verdens bedste liga, når 6’eren hver aften kl. 19.30 sender et portrætprogram af de fem største klubber i engelsk fodbold. Kian Fonoudi og Henrik Hoffmann samt en håndfuld Premier League-eksperter er klar til at analyse og diskutere dagsformen for Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Manchester City inden sæsonpremieren i Premier League lørdag kl. 13.00 på 6’eren.

Verdens mest populære fodboldliga sparkes i gang på 6’eren
Henrik Hoffmann, Mette Cornelius og Kian Fonoudi er på skift ankermænd i 6’erens studie, når første runde sparkes i gang lørdag den 16. august. De tre værter bliver bakket op af de mange fodboldeksperter, der er tilknyttet 6’eren.

Her programmet for opstarten på engelsk fodbold på 6’eren

Søndag den 10. august kl. 15.00 Community Shield: Arsenal – Manchester City Kommentatorer: Morten Glinvad og Morten Bruun

Mandag den 11. august kl. 19.30 Premier League – Før sæsonen: Liverpool

Tirsdag den 12. august kl. 19.30 Premier League – Før sæsonen: Manchester United

Onsdag den 13. august kl. 19.30 Premier League – Før sæsonen: Chelsea

Torsdag den 14. august kl. 19.30 Premier League – Før sæsonen: Arsenal

Fredag den 15. august kl. 19.30 Premier League – Før sæsonen: Manchester City

Lørdag den 16. august
kl. 13.00 Manchester United – Swansea
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun
Kl. 15.45 West Ham – Tottenham
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Thomas Gaardsøe
Kl. 18.00 Arsenal – Crystal Palace
Kommentatorer: Morten Glinvad og John ”Faxe” Jensen

I samme kategori

Back to top button