TV-Nyt

50-års regent jubilæum – Nikolaj Lie Kaas i spidsen for TV 2-fejring

14. januar i år kunne dronning Margrethe fejre sit 50-årsjubilæum som regent, men det var kun den officielle del, der blev gennemført. Corona satte en stopper for den folkelige fejring, som blev udskudt til 10. -11. september, og nu er TV 2 klar til at løfte sløret for værterne og en del af indholdet.

Plads til både tårer og grin
– Fejringen kulminerer søndag aften 11. september i et stort, direkte gallashow i Riddersalen på Christiansborg med Nikolaj Lie Kaas som vært. Han vil tage os igennem en aften, hvor der både er plads til tårer og grin, og en række store danske kunstnere kommer på scenen for at hylde vores dronning, fortæller Svend Rasmussen, der er TV 2-redaktør for gallashowet.

Showet bliver en skøn blanding af live-optrædener med blandt andre Thomas Helmig, Malte Ebert, Clara, Hjalmer, Iris Gold, The Antonelli Orchestra og Jan Gintberg, nye og gamle klip fra dronningens regeringsperiode samt hilsner fra danskerne til regenten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fejring begynder lørdag 10. september
Allerede lørdag formiddag 10. september skydes fejringen af dronningen i gang, og her sidder værterne Natasja Crone og Morten Ankerdal klar i det royale TV 2-studie på Amalienborg Slotsplads sammen med blandt andre kongehuskommentatorerne Ulla Terkelsen og Jakob Steen Olsen.

TV 2 sender direkte fra klokken 10.50, og et rekordstort antal danskere ventes at møde op, når dronningen træder ud på balkonen på Amalienborg klokken 12. Resten af dagen byder på karetkørsel til Københavns Rådhus og festforestilling på Det Kongelige Teater om aftenen, hvor vi på TV 2 CHARLIE følger gæsternes ankomst.

Gallashow søndag klokken 20
Søndag 11. september sender TV 2 fra klokken 09.10 og dækker festgudstjenesten i Vor Frue Kirke, og fra klokken 17.45 varmes der op til gallashowet klokken 20. I gallataflet deltager den kongelige familie, udenlandske gæster og repræsentanter fra det officielle Danmark.
‘Go’ morgen Danmark’-redaktionen vil også markere dronningens regentjubilæum både lørdag og søndag.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button