Streamingnyt

5 Tømmermænds-film på Netflix

Var nytårsaften lidt for hård ved dig, så trænger du måske til noget tømmermands-tv. Vi har 5 film forslag klar til dig på Netflix.

Tømmermænd i Thailand

Tømmermænd i Thailand

Titlen er jo oplagt.I ‘Tømmermænd i Thailand’ tager Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) og Doug (Justin Bartha) til det eksotiske Thailand for at deltage i Stus bryllup.

‘Tømmermænd i Thailand’ er efterfølgeren til ‘Tømmermænd i Vegas’, og også denne gang har Mike Tyson en cameo.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

I 1970’ernes San Diego, er Ron Burgundy (Will Ferrell) den berømte og succesrige ankermand for KVWN-TV Channel 4 Evening News. Ron er en del af et sammensat nyhedshold bestående af den modebevidste Brian Fantana (Paul Rudd), sportscaster Champion “Champ” Kind (David Koechner) og den uintelligente meteorolog Brick Tamland (Steve Carell). 

Ron Burgundy  får pludselig konkurrence fra en uventet kant, da den unge kvindelige nyhedsjournalist Veronica Corningstone (Christina Applegate), forsøger at vippe ham af pinden. 

Dodgeball: A True Underdog Story

Dodgeball: A True Underdog Story

Ben Stiller som pumpet fitness bad guy 🙂 

Da ejeren af et trendy fitnesscenter forsøger at overtage den sorgløse Petes (Vince Vaughn) motionscenter, har Pete kun én udvej: høvdingebold. 

Old School

Old School

Vennerne Luke, Will og Beanie er sidste i 20’erne og ikke særligt tilfreds med livet efter college. Da en af dem flytter ind i et hus tæt på deres gamle ‘campus’, holder de en kæmpe fest, der bliver en overvældende succes. Snart har de en alternativ studenterforening kørende – med masser af fest og intet fagligt indhold. Det betyder samtidig at de initiativrige festaber kommer i åben krig med dekanen fra deres gamle skole. 

Galskab med Luke Wilson, Will Ferrell og Vince Vaughn

Van The ManVan The Man

En rigtig drengerøvs film. Van er skolens festkonge, men så smækker far pengekassen i. Sammen med vennerne lægger Van skumle planer, så han kan fortsætte sit liv som evighedsstuderende festabe..

I samme kategori

Back to top button