4 nye dokumentarer på vej på Netflix

| torsdag 11. aug, 2016 10:18 | 0 Kommentarer
Netflix logoNetflix føjer fire nye film til deres udvalg af dokumentarer. De fire nye dokumentarer er Amanda Knox, Into the Inferno, The Ivory Game og The White Helmets. Du kan læse mere om dem og premieredatoer herunder
The White Helmets (kommer på Netflix 16. september)

Dokumentar- og kortfilmen The White Helmets tager os til Aleppo i Syrien, hvor vi følger tre frivillige redningsarbejdere, som sætter alt over styr i deres forsøg på at redde civile syrere fra krigens ødelæggelser.

Amanda Knox (kommer på Netflix 30. september)

I dokumentaren Amanda Knox dykker vi ned i mordsagen, der skabte overskrifter verden over: Hvem var Amanda Knox? Var hun en koldblodig morder, der dræbte sin roommate – eller var hun blot en naiv udvekslingsstuderende fanget i et endeløst mareridt?

Into the Inferno (kommer på Netflix 28. oktober)

Werner Herzog og vulkanolog, Clive Oppenheimer, tager os med på en rejse ind i vulkanernes verden og udforsker nogle af verdens mest eventyrlige vulkaner i Indonesien, Etiopien, Island og Nordkorea.

The Ivory Game (kommer på Netflix 4. november)

The Ivory Game er en episk feature dokumentarfilm, hvor passionerede miljøaktivister og rangere i deres forsøg på at infiltrere et globalt netværk af elfenbenshandlere tager os med ind i en dyster underverden, hvor krybskytter og ulovlig handel med elfenben truer de afrikanske elefanters fortsatte eksistens.

Kilde: Netflix
Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming