TV-Nyt

4.3 millioner amerikanere så Hannibal med Mads Mikkelsen

hannibal kanal5 Mads MikkelsenI torsdags kl. 22.00 var der verdenspremiere på den amerikanske serie ”Hannibal” med Mads Mikkelsen i rollen som Dr. Hannibal Lecter på den amerikanske tv-station NBC. De amerikanske tv-seere tog rigtig godt imod Mads Mikkelsens præstation som den frygtede kannibal.

Timen fra 22.00 til 23.00 er et afgørende ”timeslot” for de amerikanske tv-stationer og derfor er konkurrencen ekstra hård. Alligevel lykkedes det for NBC´s store satsning “Hannibal” at høste 4.3 millioner seere. Det er det højeste seertal for NBC i mere end et år i 22.00 segmentet.

Danske tv-seere kan glæde sig til at opleve Mads Mikkelsen som Dr. Hannibal Lecter, når Kanal 5 har premiere på 1. afsnit søndag den 14. april kl. 21.00.

Det sagde anmelderne
Entertainment Weekly’ roser serien og de andre spillere generelt, men fremhæver især Mads Mikkelsen, der “tryllebinder ved at gøre forførende lidt”. Også ‘USA Today’ fremhæver det tryllebindende ved hele seriens stemning og univers, og skriver “at man ikke skal være længe i selskab med Mikkelsens hypnotiserende stilhed, for at forstå hvorfor han var hyret til rollen”. Også ‘Variety’ er utrolig godt underholdt, og også her nævnes Mads Mikkelsens underspillede Hannibal Lecter som et centralt element, der er med til at bære seriens gennemgående uhyggelige stemning.

IGN.com kalder serien fremragende, ikke mindst på grund af Mads Mikkelsens evne til at inkarnere Hannibal Lecters arrogance, vid og samtidige skrækindjagende personlighed på fascinerende vis!
Den positive modtagelse af serien er meget generel hos de amerikanske anmeldere.

Kilde: SBS

I samme kategori

Back to top button