Branche-Nyt

3 i nyt partnerskab med Saxo

Fra i dag kan kunder hos teleselskabet 3 få adgang til ubegrænset streaming af mere end 50.000 e- og lydbøger. For kun 79 kr. om måneden kan 3’s kunder nu abonnere på Saxo Premium, der har sat sig tungt på det danske e- og lydbogsmarked.

Teleselskabet 3 kan i dag løfte sløret for et nyt partnerskab. Denne gang gælder det boggiganten Saxo, der med abonnementstjenesten Saxo Premium giver ubegrænset adgang til streaming af e- og lydbøger, gode priser og fri fragt på fysiske bøger og adgang til Saxos nye salgsportal for brugte bøger.

Det nye partnerskab er en del af 3’s fortsatte strategiske satsning på at tilbyde relevante tilvalg for selskabets kunder, der via 3 fra i dag vil kunne købe adgang til Saxo Premium for kun 79 kr. om måneden. Hermed sparer 3’s kunder 20 procent i forhold til Saxos egen pris.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Verden bliver større, når vi læser – uanset om vi har fingrene i en fysisk bog, en e-bog eller en lydbog. Saxo blev født som fysisk boghandel, men blev senere Danmarks første online af slagsen. Nu har de på rekordtid formået at omstille sig til et marked, hvor lyd er den hurtigst voksende streamingkategori. Det er en tilgang, vi deler hos 3, og det giver et stærkt grundlag for et godt samarbejde,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

3 kan som det eneste teleselskab herhjemme tilbyde sine kunder adgang til Saxo Premium til reduceret pris, og hos Saxo er der også begejstring for det nye samarbejde:

”Der sker en markant bevægelse på bogmarkedet i disse år fra de fysiske til de digitale formater. Derfor giver det god mening for os at gå sammen med 3, der er kendt som lidt af en digital innovatør, som gerne vender tingene på hovedet og gør noget ekstra for at skabe værdi for deres kunder. Og med 3’s kundebase på knap 1,4 millioner ser vi naturligvis et stort potentiale i samarbejdet,” siger Jan Thisted Ettrup-Mikkelsen, der er CMO hos Saxo.

Særligt krimier og biografier storhitter blandt Saxo Premiums brugere. De meste populære e- og lydbøger på Saxo Premium er lige nu Jesper Steins ”Solo”, Jussi Adler-Olsens ”Offer 2117” og Sara Blædels ”Den tredje søster”.

Læs mere på www.3.dk/saxopremium

Kilde: 3 presse

I samme kategori

Back to top button