TV produktnyt

3 grunde til at vente med at købe nyt TV

tv pengeSommeren, eller hvad nu vi skal kalde den, går på hæld her i 2017 og årets tv modeller er på markedet, men er 2017 TV modellerne investeringen værd, eller bør du vente til 2018 eller endnu senere med at købe et nyt tv?

Der er altid noget nyt på vej, så man kan argumentere for, at det ikke kan betale sig at vente, men vi kommer her med 3 grunde til at vente.

 1. Ingen store nyheder i 2017
  2017 var et ikke et stort skridt frem på tv-fronten. Teknisk set er det små forbedringer, der skal sælge de nye modeller. Så bortset fra, at der nu er kommet flere OLED TV modeller at vælge imellem fra flere producenter, så er det småt med gode grunde til lige at vælge et 2017 tv.
 2.  

 3. Større teknologiske nyheder på vej
  En ny version af HDMI protokollen kan måske dukke op på visse af de nye 2018 modeller. HDMI 2.1 er en videreudvikling, der gør det muligt at overføre meget mere data via HDMI kabler. HDMI 2.0, som er tilgængeligt på 2017 modellerne, kan beskrives som en landevej, mens den nye 2.1 standard er en 6 sporet motorvej. Der kan ganske enkelt overføres mere data hele 48 gigabit per sekund. Det åbner op for nye ting som High Frame Rate (120 billeder per sekund), 8K / 10K opløsning, adaptiv billedfrekvens, eARC (Dolby Atmos og DTS-X via Audio Return Channel til AV-Receiver). Her er vi altså på forkant med udviklingen i nogle år frem.
 4.  

 5. Ser du reelt lige nu noget, der retfærdigører køb af nyt tv?
  Man skal ikke automatisk bare købe noget nyt, og tror at det bliver meget bedre. Har du et velfungerende lidt ældre TV, og ser du primært almindelig tv eller streaming, så er der ikke så meget at hente i et Ultra HD TV. Bortset fra den ene Ultra HD kanal fra Viasat, som ikke alle kan se og ikke sender alverden af indhold, så er det mest på Netflix, der er Ultra HD indhold tilgængelig. Her er det komprimeret en del, så du måske knapt kan se forskel. Så med mindre du er film fan med Ultra HD blu-ray afspiller og køber Ultra HD film til denne, så kan du ligeså godt afvente udviklingen lidt endnu.

Er behovet der for et nyt TV lige nu så tag et kig på vores 2017 købsguide her

I samme kategori

Back to top button