TV-Nyt

29 – Julie og Jesper er tilbage med Julespecial på Xee

- se traileren her

Den danske Xee serie 29, kommer i december med en julespecial. Serien er indtil videre vist i fire sæsoner, og nu kommer der altså et nyt specielt afsnit med julen som tema. Der er premiere på 29 – Julespecialen 7. december kl. 21:00 på Xee. Du kan you YouSee kunde også streame afsnittet allerede fra tirsdag den 1. december.

Det handler 29 – Julespecial om

Julen er hjerternes fest, og juleaften samles hele familien omkring det pyntede juletræ, den fede julemad og det vilde gaveræs. En festdag uden lige – eller sådan var det i hvert fald, da man var barn. I den særlige julespecial af 29 skal Julie (Julie Rudbæk) og Jesper (Jesper Zuschlag) for første gang holde jul sammen som forældre, men hvordan holder man den helt perfekte jul, når hver side af familien har sine egne faste juletraditioner?

Medvirkende i ’29’-julespecial: Julie Rudbæk, Jesper Zuschlag, Ann Hjort, Kristian Halken, Mette Horn, Christoffer Prisholm Højgaard, Morten Hauch-Fausbøll, Camille-Cathrine Rommedahl.

Serien får også en femte sæson med titlen 33, som også kan kaldes 5. sæson af ’29’. Den sæson kommer i 2021.

Video Thumbnail
29 - Julespecial
Den danske Xee serie 29, kommer i december med en julespecial. Serien er indtil videre vist i fire sæsoner, og nu kommer der altså et nyt specielt afsnit med julen som tema. Der er premiere på 29 - Julespecialen 7. december kl. 21:00 på Xee. Du kan you YouSee kunde også streame afsnittet allerede fr
7 dec 2020 21:00
Xee Xee

29 – Julie og Jesper er tilbage med Julespecial på Xee Xee YouSee TV & Film
Dansk, Drama, Komedie Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: YouSee presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button