Nyheder

25 år med Hammerslag

Hammerslag 25 år
Christian Degn og Frode Munksgaard
Foto: Kurt Rasmussen

Mæglerne kommer på en svær opgave, når de skal gætte nye salgspriser på boliger, der tidligere har været med i ’Hammerslag’. Det skal de, når programmet fejrer 25 års jubilæum med en specieludsendelse tirsdag den 18. august klokken 20.00 på DR1.

I flashbacks ser vi mæglere med pibe i munden, blomstrede slips og farvestrålende jakker, mens hold Øst og Vest dyster om den eftertragtede sejr i jubilæumsprogrammet.

Når ’Hammerslag’ sender sit jubilæumsprogram bliver det med en særlig gæst. Programmets første vært Frode Munksgaard er nemlig med som gæstevært i det program, han selv opfandt for 25 år siden. Han var vært på programmet i 12 år, til han overlod teten til Peter Ingemann i 2003. Han nåede at byde velkommen til ’Hammerslag’ i 10 år, før Christian Degn overtog opgaven.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Let at afkode

Hammerslag er fortsat populært, for i gennemsnit følger 608.000 danskere med, når der hver tirsdag skal gættes ejendomspriser.

Den nuværende vært på programmet, Christian Degn, har et bud på, hvorfor ’Hammerslag’ stadig holder.

”Det er et meget simpelt koncept, der er let at afkode. Og så er det selvfølgelig en quiz, der kommer rundt i hele landet med et Øst- og et Vest-hold som hver side af landet kan holde med.”

’Hammerslag’s første vært, Frode Munksgaard, har også en idé om, hvorfor programmet er så sejlivet:

”Det har et familiejournal-element, hvor man får lov at komme ind i folks hjem og snage lidt. Og så betyder det selvfølgelig også noget, at man kan sidde hjemme i sofaen og gætte med og være dygtigere end de professionelle.”

Frode Munksgaard og Christian Degn er enige om, at humoren og den lune stemning kendetegner ’Hammerslag’.

”Det er nogle fantastiske mæglere, vi har med. De er valgt ud fra, at de skal være godt selskab, sådan nogle, man gerne vil sidde til bords med, hvis man er til konfirmation,” siger Christian Degn.

’Hammerslag’ på norsk 

Det er ikke kun herhjemme, ’Hammerslag’ er populært. DR har solgt konceptet til Norge og Sverige, og det er et af de programformater, DR Salg har med, når man deltager i tv-salgsmesser i udlandet.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button