TV-Nyt

22 Nyheder også i weekenden på TV 2 News

Et stærkt nyhedsoverblik – og tid til debat, perspektiv og baggrund. NEWS lancerer ’22 NEWS’, hvor Karen-Helene Hjorth og Anders Havndrup er klar med en times udsendelse fredag, lørdag og søndag.

Fra oktober er TV 2-familien klar med et stærkt nyhedstilbud klokken 22 hele ugen, når TV 2 NEWS lancerer den nye satsning ’22 NEWS’, der fredag, lørdag og søndag tager over, når 22 Nyhederne med Poul Erik Skammelsen holder weekend.

Udsendelsen varer knap en time, hvor seerne i den første del får et prioriteret nyhedsoverblik, mens der i anden halvdel bliver mere tid til at gå i dybden.

– Når danskerne ikke får sene nyheder fra de store kanaler, kan de regne med NEWS, siger chefredaktør Ulla Pors Nielsen, TV 2 NEWS, der afslørede nyheden om ’22 NEWS’ på Copenhagen TV Festival fredag.

– ’22 NEWS’ giver det prioriterede overblik over dagens vigtigste nyheder, men har også tid til debat, baggrund og perspektiv på de historier, der optager danskerne. Det kan være alt fra debatten om aktiv dødshjælp til et interview med en af ugens hovedpersoner, der giver et unikt indblik i en af ugens store nyheder. Det afgørende er, at det altid vil være weekendens dagsordener, vi arbejder med. Og det ligger i naturlig forlængelse af NEWS’ strategi om både at kunne dække breaking news og give de aktuelle nyheder substans og perspektiv, siger Ulla Pors Nielsen.

I front for udsendelsen er på skift de to NEWS-værter Karen-Helene Hjorth og Anders Havndrup.

– Værterne vil få en helt central rolle, både når nyhederne skal prioriteres, og når de skal formidles. Med Karen-Helene Hjorth og Anders Havndrup får vi to værter, som seerne kender, og som både formår at formidle nyhedsoverblikket og gå i dybden med dagens og ugens emner, siger Ulla Pors Nielsen.

TV 2 NEWS-chefen siger, at ’22 NEWS’ vil arbejde tæt sammen med TV 2-regionerne for at sikre en stærk dækning af hele landet.

I weekenden sker der også meget på sportsfronten – og derfor vil ’22 NEWS’ også have udvidet sportsdækning. ’22 NEWS’ orienterer også om weekendvejret, og desuden vil seerne opleve en udsendelse, der visuelt og formidlingsmæssigt skiller sig ud fra NEWS’ øvrige udsendelser.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button