Streamingnyt

Susanne Biers første tv-serie får premiere på C More i Sverige og Norge

The Night Manager C MoreThe Night Manager, en ny thrillerserie med Hugh Laurie og Tom Hiddleston, har snart premiere på C More Play, men rettighederne gælder desværre kun Sverige og Norge. Det betyder samtidigt at serien ikke vises på C More tv-kanalerne men kun på Play.

Serien får urpremiere på filmfestivalen i Berlin og er danske Susanne Biers første tv-serie. Der er tale om en miniserie på 6 afsnit der bygger på en bog af spionforfatteren John Le Carré.

The Night Manager handler om eks-soldaten, Jonathan Pine, der arbejder som natportier på et luksushotel i Cairo. Han hvirvles ind i et storpolitisk spionkomplet, da han hverves af den britiske efterretningstjeneste til at udslette en skånselsløs våbenhandler, Richard Roper.

Video Thumbnail
The Night Manager: AMC Global Official Trailer

The Night Manager, en ny thrillerserie med Hugh Laurie og Tom Hiddleston, har snart premiere på C More Play, men rettighederne gælder desværre kun Sverige og Norge. Det betyder samtidigt at serien ikke vises på C More tv-kanalerne men kun på Play. Serien får urpremiere på filmfestivalen i Berlin og

I samme kategori

Back to top button