Streamingnyt

20 dage til premieren på Westworld sæson 3

https://youtu.be/kAFC6-Apsuw

Med præcis 20 dage til premieren på tredje sæson af Westworld og 20 tilgængelige episoder fra de to første sæsoner, er der nu en gylden mulighed for at komme helt up to date med den Emmy-vindende dramaserie. Se eller gense én episode dagligt de næste 20 dage frem til sæsonpremieren på HBO Nordic den 16. marts.

I tredje sæson af den anmelderroste HBO-serie slutter en række nye, prominente navne sig til det etablerede cast, blandt andre Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan) og Lena Waithe (Master of None).

Der er også gensyn med Evan Rachel Wood, Tessa Thompson, Thandie Newton, Ed Harris, Luke Hemsworth, Simon Quarterman, Rodrigo Santoro og Jeffrey Wright fra de tidligere sæsoner.

Westworld er skabt af Jonathan Nolan & Lisa Joy, der også instruerer flere episoder og fungerer som seriens executive producenter sammen med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis og Ben Stephenson.

Serien er baseret på filmen Westworld fra 1973, skabt af Michael Crichton. Tredje sæson af Westworld består af 8 episoder

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button