Streamingnyt

10 år siden Lost startede – Se alle 119 afsnit på Viaplay

lost-logoI september er det hele ti år siden, at den roste thriller-serie Lost havde premiere. Fra den 1. september fejrer Viaplay dette ved at gøre alle 119 afsnit tilgængelige.

De overlevende passagerer fra det nedstyrtede fly Oceanic 815 finder sig selv på en mystisk ø, der bærer på en hemmelighed. Det er optakten til Lost – en af ??historiens mest elskede tv-serier. Kilometervis af teorier om seriens spændende drejninger have været skrevet af dedikerede fans over hele verden.

Med Viaplay kan både gamle og nye fans nu opleve eventyret som helhed på såvel mobil, tablet og computer. Og med Viaplays offline tilstand, kan man downloade afsnit og nyde dem uden internetadgang.

– Dette er et super efterår for dem, der elsker serier. Ud over denne kult klassiker, som vi ved at mange danskere elsker, så vi fortsætter med at fokusere på konceptet Viaplay Premiere, der tilbyder helt nye serier få timer efter at de har haft premiere i USA. Her findes alt fra spænding til drama, romantik og action, fortæller Rikard Steiber, CEO for Viaplay og Chief Digital Officer i MTG.

Viaplay gratis den første måned og ingen binding. Se populære serier som: 24, Mad Men, Paradise Hotel, Masterchef og masser af andet god underholdning. Første måned gratis.

Kilde: MTG

I samme kategori

Back to top button