TV-Nyt

1 døgn, 2 hold, 3 dyr – ny sæson

1 døgn, 2 hold, 3 dyr er tilbage med en ny sæson på TV 2. I konkurrencen om at finde vilde dyr på tid møder vi dameholdet med Bjørli Lehrmann og Vicky Knudsen, der spiser edderkopper og herreholdet med Sebastian Klein og Morten D.D. Hansen, der kan vride tøjet for vand men også danse, så fuglene synger.

Episode 1 30-06-2020

Der er dømt heftig konkurrence, når de to hold i sæsonens første program skal finde en stor rovedderkop, et invasivt pelsdyr og en dansende fugl. Alle kneb gælder i kampen om at finde de særlige arter og komme først. Startstedet er det smukke Dollerup Bakker ved Viborg.

Episode 2  07-07-2020

De to hold natureksperter udfordres på deres evner, når de skal finde en øgle, Danmarks svar på en krokodille og se, om de kan fange en mus. Det er ikke nemt, til gengæld er det sjovt og smukt, når de på tid skal finde vilde dyr på Lolland, Falster og Møn. Det er et spørgsmål om snilde, hurtighed og et søslag på Maribo Søndersø for at komme først.

Episode 3  14-07-2020

De to hold naturentusiaster kravler på jorden, sidder fast i mudderet og begejstres, når de udfordres med fortidsdyr og rådyr. At finde dyr på tid er ikke nemt, men det bringer os på tværs af landet, over og under vandet, og når det lykkes, er der dømt glæde. Følg jagten på vandsalamander, rådyr og østers, når Sebastian Klein, Morten D.D. Hansen, Bjørli Lehrmann og Vicky Knudsen slippes løs i den smukke danske natur.

Sæsonen er på 5 afsnit

1 døgn, 2 hold, 3 dyr – ny sæson
30 jun 2020 20:00
TV 2 TV 2 Play

1 døgn, 2 hold, 3 dyr – ny sæson TV 2 TV 2 Play

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button