Stofa kan se tilbage på første halvår af 2012 med tilfredshed

| fredag 17. aug, 2012 09:20 | opdateret 21. maj, 2013 kl. 12:17 | 0 Kommentarer

Købet af Canal Digital Kabel har sammen med en ny strategi med et langt stærkere fokus på at gøre det nemmere for kunderne sikret Danmarks næststørste kabel-tv-selskab en historisk kundetilgang og et tilfredsstillende første halvår af 2012.

Stofa kan se tilbage på første halvår af 2012 med tilfredshed. Et historisk stort antal nye kunder har i perioden valgt tv, bredbånd og telefoni fra Danmarks næststørste kabel-tv-selskab.

–          Specielt kan vi glæde os over rigtig mange nye bredbåndskunder – dem har vi nu flere af end nogensinde før i virksomhedens historie. Det fortæller os, at vores strategi om at gøre det nemt og overskueligt at finde rundt i vores produkter har sendt os på en bevægelse i den rigtige retning, siger Stofas administrerende direktør, Klaus Høeg-Hagensen.

Stofas omsætning i årets første seks måneder blev på 657,8 MDKK. Det er en stigning på 15 procent i forhold til første halvår af 2011. EBITDA for perioden lyder på 118,3 MDKK. Det er en vækst på cirka 11 procent i forhold til året før.

–          Vi har foretaget markante investeringer i markedsføring, teknologi og bemanding i vores kundecentre i Aarhus og Aalborg. Det har kunderne kvitteret for, og derfor er det glædeligt, at vi kan notere vækst i både omsætning og på bundlinjen, forklarer Klaus Høeg-Hagensen.

Investeringen i de mange nye medarbejdere i kundecentrene mangler dog stadig at give det fulde afkast.

–          Vi vil være de bedste i branchen, når det gælder om at betjene vores kunder og antenneforeningernes medlemmer. Og der må vi erkende, at vi godt kan finde punkter, hvor vi kan gøre det bedre. Ind i mellem har vi stadig for lang ventetid på telefonerne – men nu sætter vi alt ind på at forbedre os der, siger Klaus Høeg-Hagensen.

Kilde: Stofa

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Stofa, Branche-Nyt