[responsive_menu_pro]

ZDF klar med mere Ultra HD / HDR indhold via HbbTV

| tirsdag 15. maj, 2018 09:40 | 2 Kommentarer
ZDF reportage

Tyske ZDF er klar med en ny Ultra HD dokumentarserie, der kan streames via deres HbbTV udbud.  “ZDF.reportage: Deutschland XXL” går i tre afsnit bag kulisserne i Tysklands største trafikknudepunkter – tog-stationen i München, lufthavnen i Frankfurt og havnen i Hamburg.

Serien vises søndage klokken 18:00 på ZDF og startede i søndags. Eftersom ZDF ikke har en Ultra HD udgave af deres tv-kanal, så man skal faktisk over på streaming for at se serien i den bedste kvalitet, eftersom det er her, den kan opleves i Ultra HD / HDR (HLG varianten).

zdf hbbtvZDF anvender HbbTV som platform for deres Ultra HD produktioner, så har du adgang til HbbTV på ZDF og et Ultra HD tv naturligvis, så kan du se med. Flere danske tv-udbydere synes dog ikke at have aktiveret HbbTV adgang på ZDF. Vi havde dog held til at streame programmet via Hbbtv fra ZDF på satellit fra 19,2 øst

 

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: Streaming

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
C. Johansen

Hvilke muligheder findes for at optage HbbTV?

Per M

Ingen.
Jeg prøvede derfor at at tage et smut forbi deres online mediathek som kan tilgås via alm. browser for at se hvilke kvaliteter der her er tilgængelig.
Den med München Haubtbahnhof er tilgængelig der, men kun i max 720p.
Om de har planer om UHD der i fremtiden er et godt spørgsmål, i hvert fald interessant nok, så anvender de Transport Stream (TS filer) til streaming.