YouSee

YouSee’s mobilkunder kan nu streame på YouSee-apps uden at bruge data

Danskerne streamer mere end nogensinde. Hver dag streamer danskerne live-tv, film, serier og musik i gennemsnitligt 5 timer og 40 minutter. Den tendens genkender YouSee i deres kunders forbrug, og derfor giver mobilselskabet nu alle kunder mulighed for at bruge selskabets apps, YouSee Musik, YouSee Tv & Film, Mit YouSee og mobilsvarer, uden at bruge data, når man streamer via sin telefon eller iPad/tablet.

”Vi gav i sommers vores kunder fri data, og det kan vi se, at de virkelig benyttede sig af. Især kunne vi se, at brugen af YouSee Musik og YouSee TV & Film steg markant. Derfor gør vi det nu muligt at bruge alle YouSee’s apps uden at bruge af den samlede datamængde, når man har et YouSee mobilabonnement,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Når man streamer tv og musik via mobilen – uden for wifi-netværket – kan det hurtigt løbe op i mobildata. Streamer man f.eks. live-tv eller film blot en time om dagen, vil man bruge cirka 30 GB om måneden, mens man ved at lytte til en times musik dagligt vil bruge cirka 2,5 GB om måneden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Danskerne har længe haft et stort streamingforbrug, og vi kan se, at vores kunder i højere grad benytter sig af streaming på mobilen i deres hverdag. I de kommende ferieperioder vil mange af os fortsat holde ferie i Danmark, og nu kan YouSee’s mobilkunder streame deres favorithits, følge deres yndlingshold eller binge alle de serier, de lyster uden at bekymre sig om dataforbruget – også når de er i bil eller sommerhus rundt omkring i Danmark,” siger Jacob Mortensen.

YouSee Musik-appen giver mulighed for at streame mere end 65 millioner musiknumre, mens YouSee TV & Film-appen giver mulighed for at dykke ned i utallige timer af live-tv, film og serier. Det frie dataforbrug gælder følgende YouSee-apps, hvorfra der kan streames uden brug af data, så længe ens månedlige datapakke ikke er brugt op:

  • YouSee TV & Film
  • YouSee Musik
  • YouSee Selvbetjening
  • YouSee Voice Mail

Når man bruger YouSee-apps på sin telefon eller iPad/tablet, bruger man ikke data. Den fri data gælder ikke brug af radio-tjenester i YouSee Musik appen. Overskrides den inkluderede datamængde i et abonnement, nedsættes hastigheden ved brug af mobildata. I så fald nedsættes hastigheden også til brug af YouSee-apps.

Kilde: YouSee presse

I samme kategori

Back to top button