YouSee

YouSee – Nye priser på tv og bredbånd fra den 1. januar

Der kommer stadig mere indhold og flere streamingtjenester på markedet, men det betyder desværre ikke, at indhold bliver billigere. På trods af de højere priser på indhold har det dog været muligt at fastholde en prisstigning på 10 kr. for grundpakken samt de forskellige Bland selv-løsninger oplyser YouSee i deres pressemeddelelse.

”Når vi forhandler priser på indhold, arbejder vi hårdt på at holde priserne så lave som muligt, for selvfølgelig er vores kunder aldrig begejstrede for en prisstigning. Vi kan dog ikke komme uden om en mindre prisstigning, som til gengæld sikrer, at vi også fremover kan give vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse,” siger Jacob Mortensen.

Udover grundpakken vil de ’faste’ tv-pakker, mellem- og fuldpakken, stige med henholdsvis 20 og 25 kr.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

YouSee Bredbånd prisfald og prisstigninger

YouSee’s bredbåndskunder efterspørger i stigende grad de hurtigste forbindelser, og derfor sætter YouSee fra nytår priserne ned på dem.

”Vi vil gerne give endnu flere danskere adgang til de hurtigste forbindelser, der i dag er markant dyrere end vores andre bredbåndsprodukter, og derfor vil prisen på en 1.000 Mbit-forbindelse falde fra 699 kr. til 499 kr. og en hastighed på 500 Mbit/s fra 499 kr. til 449 kr. efter nytår.”

Prisen på de laveste hastigheder, 25 og 50 mbit/s, stiger efter nytår med 10 kroner, mens en 100 mbit-forbindelse stiger med 20 kroner. Det skyldes ifølge YouSee bl.a., at man vil investere i netværket for at imødekomme den enorme stigning i danskernes dataforbrug. I gennemsnit stiger dataforbruget på bredbånd ca. 30 pct. om året.

”Vi bliver mere og mere digitale, og danskerne efterspørger stadig højere hastigheder på bredbånd. Det kræver store investeringer til at vedligeholde og udbygge netværket, og vi er derfor nødt til at hæve prisen med 10 og 20 kr. for en del af vores bredbåndsprodukter.”

Kilde: YouSee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button