[responsive_menu_pro]

YouSee – Nye priser på tv og bredbånd fra den 1. januar

| fredag 31. aug, 2018 09:23 | opdateret 31. aug, 2018 kl. 19:58 | 5 Kommentarer
yousee logo 2015

Der kommer stadig mere indhold og flere streamingtjenester på markedet, men det betyder desværre ikke, at indhold bliver billigere. På trods af de højere priser på indhold har det dog været muligt at fastholde en prisstigning på 10 kr. for grundpakken samt de forskellige Bland selv-løsninger oplyser YouSee i deres pressemeddelelse.

”Når vi forhandler priser på indhold, arbejder vi hårdt på at holde priserne så lave som muligt, for selvfølgelig er vores kunder aldrig begejstrede for en prisstigning. Vi kan dog ikke komme uden om en mindre prisstigning, som til gengæld sikrer, at vi også fremover kan give vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse,” siger Jacob Mortensen.

Udover grundpakken vil de ’faste’ tv-pakker, mellem- og fuldpakken, stige med henholdsvis 20 og 25 kr.

YouSee Bredbånd prisfald og prisstigninger

YouSee’s bredbåndskunder efterspørger i stigende grad de hurtigste forbindelser, og derfor sætter YouSee fra nytår priserne ned på dem.

”Vi vil gerne give endnu flere danskere adgang til de hurtigste forbindelser, der i dag er markant dyrere end vores andre bredbåndsprodukter, og derfor vil prisen på en 1.000 Mbit-forbindelse falde fra 699 kr. til 499 kr. og en hastighed på 500 Mbit/s fra 499 kr. til 449 kr. efter nytår.”

Prisen på de laveste hastigheder, 25 og 50 mbit/s, stiger efter nytår med 10 kroner, mens en 100 mbit-forbindelse stiger med 20 kroner. Det skyldes ifølge YouSee bl.a., at man vil investere i netværket for at imødekomme den enorme stigning i danskernes dataforbrug. I gennemsnit stiger dataforbruget på bredbånd ca. 30 pct. om året.

”Vi bliver mere og mere digitale, og danskerne efterspørger stadig højere hastigheder på bredbånd. Det kræver store investeringer til at vedligeholde og udbygge netværket, og vi er derfor nødt til at hæve prisen med 10 og 20 kr. for en del af vores bredbåndsprodukter.”

Kilde: YouSee presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee

5
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentar tråde
2 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
frankm

Dvs. den reelle stigning på bland selv bliver på 20 kr…?

mich

Mon ikke det hedder 190, 240 og 290 kr fremover i stedet for 180,230 og 280 for henholdsvis 10, 20 og 36 ekstra kanaler ?

Søren Knudsen

Hmmm. Hvor meget har Yousee betalt jer for at får lov til at præsentere den syge undskyldning for prissstigninger, som deres PR-afdeling har udarbejdet? I et marked med generelt faldende priser giver I dem bare lov til at lade som om, at det er helt naturligt, at de almindelige bredbåndshastigheder stiger i pris, bare fordi de laver en reduktion i prisen på de produkter, som de færreste alligevel er interesserede i. Det er der ingen antydning af journalistik i. Pinligt!