YouSee udbygger deres net

| onsdag 11. maj, 2011 13:57 | 0 Kommentarer

YouSee udbygger løbende sit net for at sikre, at alle kunder med YouSee Plus og YouSee Bredbånd får fuld glæde af deres produkter.

Sidste år oplevede YouSee en overvældende interesse for de On Demand-tjenester, YouSee Plus byder på.  Flere ville leje film fra sofaen, starte udsendelser forfra og gå på opdagelse i TV Arkiv.
Samtidig ville flere gerne have højere hastigheder på Bredbånd, hvilket samlet set stillede øgede krav til YouSee’s net.

For at fremtidssikre nettet hos YouSee er man i fuld gang med at udvide kapaciteten i nettet over hele landet. I forbindelse med udvidelserne vil signalet til tv, bredbånd og telefoni være afbrudt i kortere perioder.
Afbrydelserne vil forekomme i afgrænsede områder af landet og vil primært foregå mellem kl. 01:00 og 06:00 for at være til så lille gene som muligt.

Hvis du vil se, om der er udvidelser i dit område, eller hvis du gerne vil informeres om planlagte afbrydelser i nettet, kan du finde YouSee’s driftsinformationer online eller få dem tilsendt som e-mail.

Kilde: YouSee

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: YouSee