Streamingnyt

YouSee Play og TDC Play nu med Chromecast support

2015-07-07 05.28.24YouSee Play og TDC Play er blevet opdateret med Chromecast support. De to tjenester tilbyder YouSee kunder Live TV, Arkiv, leje af serier/film, også når de er på farten, og nu får du altså også en enkel mulighed for at streame indhold til fladskærmen med Chromecast.

Chromecast delen kan naturligvis også udnyttes på hjemmenetværket f.eks. til at se tv i børneværelset uden at trække antennekabel. Kvaliteten bliver dog naturligvis ikke helt den samme med streaming. Endnu er det dog kun DR1 der bliver leveret via Chromecast i HD. Resten er SD kvalitet.

René Brøchner, direktør for YouSee, forklarer at danskernes tv-vaner har forandret sig markant de seneste år. Vi vil selv bestemme hvad vi ser, hvornår og ikke mindst hvor. Og netop hvor-dimensionen er den, som dagens lancering retter sig mod;

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Som en af de største indholdsleverandører herhjemme skal vi sikre, at den underholdning, vi leverer, er tilgængelig på alle skærme. Vi skal matche streamingkulturen, som foregår alle steder – både ude og hjemme. Hvad angår hjemme vil de fleste gerne have filmoplevelsen op på fladskærmen og det store tv-lærred. Det kan vores kunder få nu.”

Kunder efterspørger Chromecast
Chromecast er den hurtigst sælgende enhed til mediestreaming herhjemme. Ca. 5% af YouSees kunder har allerede investeret i en af slagsen, som kan fås for omkring 270 kr.

”Vi lancerede tidligere på året AirPlay-understøttelse til Apple-produkter. Med Chromecast får vi nu sluttet cirklen, så stort set alle kan være med, uanset hvilket producentnavn der står på de enheder, der streames fra og til. Det har flere af vores kunder efterspurgt og set frem til,” siger René Brøchner.

Fakta:

  • Chromecast er en lille enhed til streaming, der sættes i HDMI-porten på tv’et. Herefter kan du med en Android-telefon, Android-tablet, iPhone eller iPad afspille alt indhold fra YouSee Play Tv & Film app’en (dvs. film, serier og tv – herunder Tv-arkiv og Start Forfra) direkte på fjernsynet.
  • Til YouSee-kunder uden boks giver Chromecast mulighed for at få Tv-arkiv og Start Forfra op på den store skærm.
  • Lanceringen gælder også for TDC Play Tv & Film app’en, hvor alt indhold ligeledes kan streames op på den store skærm. Dvs. film, serier, Live-tv og Tv-arkiv

 

I samme kategori

Back to top button