YouSee

YouSee Play – Her er priserne på det nye tilbud der samler tv og streaming

YouSee præsenterede 1. september deres nye produkt YouSee Play – et nyt underholdningsprodukt, der samler tv-kanaler og de førende streamingtjenester ét sted. YouSee Play leveres som streaming over din internetforbindelse og kræver altså ikke YouSee installation i dit hjem.

Danskerne skal med YouSee Play få maksimal valgfrihed til selv at sammensætte og løbende udskifte deres foretrukne indhold, så de kun betaler for det, de har lyst til at se. Sådan lød begrundelsen fra YouSee i forhold til produktet, der på sigt også betyder en lukning af YouSee’s YouTv tilbud. Der er allerede lukket for salg til nye kunder.

Selv om meldingen var maksimal valgfrihed, så er YouSee Play stadig bygget op på pakker. Du kan købe pakke med 10, 20, 30 og 40 point. Dermed skal man mindst slippe 299,- / måned mod de 199,- som var prisen på 3 point hos YouTV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ved lanceringen, så blev der ikke meldt priser ud, men de er klar nu.

YouSee Play priser

10 point 20 point
299,- 399,-
30 point 40 point
499,- 599,-

Det koster ikke noget at op- eller nedgradere dit YouSee Play-abonnement. Så du kan altid vælge et andet abonnement, hvis du har brug for flere eller færre point.

Hver tv-kanal svarer til 1-4 point, mens streamingtjenesterne ligger mellem 2-19 point afhængigt af dine valg. Det betyder, at du har en fast pulje af point til rådighed, som du kan vælge kanaler og streamingtjenester for. Og du kan altid fravælge de kanaler og streamingtjenester, du ikke længere ser, og så vælge nogle andre i stedet. Hvis du har brug for flere point, kan du købe 1 point ad gangen ovenpå et abonnement med 40 point.

Inkluderet uden du skal bruge point er DR-kanalerne samt TV 2 Regional kanal, Folketinget samt YouSee Premiere film og originals.

Du kan i forhold til streaming få Netflix, Viaplay, TV 2 PLAY, HBO Max og Disney+. I forhold til tv-kanaler kan du få de tv-kanaler YouSee distribuerer så forvent ikke adgang til Discovery kanalerne som Kanal 4, Kanal 5 osv.

Streamingtjenester point

C More 9

Disney+ 7

HBOmax 7

National Geographics Now 1

Netflix Premium 15

Netflix Standard 11

Nordisk Film+ 4

SkyShowtime 6

TV 2 Play Favorit+Sport 2

Viaplay 10

TV-kanaler point

3Sat 1

Al Jazeera 1

ARD 0

ARTE 1

BBC Brit 1

BBC Earth 1

BBC World News 1

Bloomberg News 1

Blue Hustler 2

Boomerang 1

Cartoon Network 1

CBS Reality 1

CNBC 1

CNN 1

Disney Channel 1

Disney Junior 1

dk4 1

Euronews 1

France 2 1

History 1

History2 1

Mezzo 1

Motorvision TV 1

MTV 1

MTV 80s 1

MTV Hits 1

MyZen TV 1

National Geographic 1

National Geographic Wild 1

NDR 0

Nick+

Nick Jr.

Nicktoons 3

NRK1 0

NRK2 0

ProSieben 1

Rai1 1

RTL 0

Sat.1 1

See 3

Sport Live 1

SVT1 0

SVT2 0

Travel Chanel 1

TV 2 Hovedkanalen: 3 point

TV 2 Charlie 2

TV 2 Fri 2

TV 2 News 2

TV 2 Sport 3

TV 2 Sport X 3

TV 2 Zulu 2

TV3 3

TV3 Max 3

TV3 Puls 2

TV3 Sport 3

TV3+ 4

TV4 0

TV5Monde 1

TVE 1

V series 1

V sport golf 1

VH1 1

Viasat Explore 1

Viasat History 1

Viasat Nature 1

YouSee Eventkanalen 0

YouSee Infokanalen 0

ZDF 0

Én af vores læsere melder at man (som tidligere) fratrækkes point for valgte TV2 kanaler, når man vælger den samlede TV2-pakke.

YouSee Play – her kan du se det

Der følger som udgangspunkt en tv-boks med i alle nye tv-abonnementer. Tv-boksen giver dig adgang til mange smarte funktioner som for eksempel at finde tidligere sendte programmer i tv-arkivet, sætte programmer på pause og spole tilbage eller optage programmer og se dem, når det passer dig.

Du kan ved bestilling dog godt fravælge at få boksen og nøjes med at se dit indhold via app på mobil/tablet, chormecast, Apple TV og flere Smart TV Platforme herunder Android TV.

YouSee Play devices e1663737933264

Men du kan også se YouSee Play på mange andre enheder. Du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt og se dem, når og hvor du vil. I sofaen, i sommerhuset, eller når du rejser i EU.

Det ser ud til at YouSee nu modtager bestillinger på hjemmesiden https://kampagne.yousee.dk/play-tv

Hvis du bestiller YouSee Play med en tv-boks, modtager du boksen inden for 3-5 hverdage. Herefter kan du tage den i brug og se tv med det samme. Bestiller du YouSee Play uden en tv-boks, virker dit abonnement inden for en time via YouSee Play-appen.

YouTV på nye flasker?

YouSee Play minder meget om YouSee’s YouTV tilbud. Her kunne man også bestille tv-kanaler og streamingtjenester i pakker med point. Største forskel er vel at YouSee Play kommer med mulighed for en tv-boks, hvilket ikke var en del af YouTV. YouSee beskriver selv Play som en videreudvikling, hvor man har taget de bedste elementer fra YouTv og inkorporeret i YouSee Play, som bl.a. har et bredere udvalg af tv-kanaler og streamingtjenester end YouTv samt adgang til kundeservice og tv-boks.

Læs også


I samme kategori

Back to top button