YouSee mistede 23.000 tv-kunder i Q2 17

| torsdag 10. aug, 2017 08:51 | opdateret 10. aug, 2017 kl. 9:33 | 1 kommentar

yousee logo 2015TDC koncernen fremlægger regnskab i dag for andet kvartal af 2017 og af det kan man blandt andet læse at YouSee tv-delen har mistet 23.000 kunder sammenlignet med Q1 2017. En stor del skyldes tabet af en enkelt større foreningskunde, mens den øvrige del især skyldes kunder, som vælger kun at have bredbånd.

Går man et år tilbage så har 56.000 færre tv fra YouSee ved udgangen af Q2 17.

Kundetallet er faldet siden Q2 16. En anden trend, nemlig at flere og flere nøjes med Grundpakken er også fortsat stigende.

YouSee markedsfører meget aktivt deres tv-boks og det kan aflæses med en stigning på over 1% i kvartalet. 31,4% har nu en tv-boks.

– Vi er fuldt opmærksomme på tendenserne i tv-markedet, og vi ser det som vores rolle at være stedet, hvor man som forbruger kan samle alt sit indhold, om det så er tv, en streaming-tjeneste eller en kombination. Derfor har vi også sat mere tryk på udrulningen af vores tv-boks, som i det seneste kvartal har haft de bedste salgstal indtil nu, siger Pernille Erenbjerg i pressemeddelelsen.

 

Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee, Branche-Nyt

Kommentarer (1)

  1. Per M siger:

    Og så vil Yousee stadig ikke forstå, at en del af det navnlig også skyldes at de er begyndt at anvende QAM256 på deres kodede kanaler.
    Vi kan her i huset eks. slet ikke bruge de kodede kanaler til noget som helst, fordi signal kvaliteten på de kanaler er ganske elendig, selv om kabler og stik er Yousee Ready.

    Så vi nøjes også kun med det som vi har i den gamle store pakke, fordi samtlige kanaler der er med QAM64 og derfor har en stabil signal kvalitet.

Skriv et svar