YouSee

YouSee lancerer YouSee Play 1. oktober

yousee play lanceres 1. oktoberYouSee lancerede på dagens BFE pressemøde YouSee Play, en streamingtjeneste der skal imødegå tendenserne i markedet og gøre det mere enkelt for kunderne, fordi det samles under ét tag. Kabeltv 2.0 kalder de det også.

YouSee Play vil inkludere film, tv-serier og traditionelle tv-kanaler (web-tv både ude og hjemme). Den populære Start Forfra funktionen samt tv-arkiv fra en række tv-kanaler vil også blive en del af streamingtjenesten. Specielt TV-arkiv er noget YouSee venter en stor vækst på, fortalte YouSee direktør René Brøchner.

Filmleje og musik er naturligvis også en del af YouSee Play, herunder Blockbuster tjenesten.

YouSee Tendenser

YouSee fremlagde også tal for udviklingen i flow tv som er for nedafgående omend ikke dramatisk. På 2 år er der tale om et fald på 8%.

SVOD Subscription video on demand kategorien er steget meget og ventes at stige endnu mere frem mod 2016. 

Specielt dansk indhold og børne-tv trækker on demand.

YouSee mærker ligesom andre tv-udbydere pt. et fravalg af de store tv-pakker. 13% færre kunder valgte Fuldpakken Q2 2014 sammenlignet med 2011. Grundpakke kunder er modsat steget med 27%.

YouSee arbejder desuden på at kunne levere 300 Mbit/s til sine kunder. De første får nok tilbuddet i år, men ellers bliver det først næste år det bliver bredt tilgængeligt

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close