YouSee lancerer 4K boks 8. januar

| torsdag 04. jan, 2018 15:28 | opdateret 04. jan, 2018 kl. 18:27 | 4 Kommentarer

YouSee præsenterer deres nye tv-boks den 8. januar 2018, boksen kan dog først fås fra den 9. januar.

4K boks

Der er tale om en 4K / Ultra HD boks, der fra lanceringen understøtter Netflix Ultra HD / HDR indhold, såfremt du altså har et Netflix Premium abonnement.

Optagelser i skyen

Den anden nyhed på denne nye boks er, at tv-optagelser ikke længere sker på en indbygget harddisk, men nu lagres på YouSee’s servere. Således sender du besked til YouSee om, hvad du ønsker optaget og så streames optagelser ned til boksen, når du ønsker at se dem. Op til 250 timer kan man optage.

Læs vores test 8. januar

DIGITALT.TV har testet den nye boks i de seneste uger, og vi er klar med en anmeldelse allerede den 8. januar, hvor du kan læse meget mere om boksen og vores oplevelser med den.

Prisen bliver den samme som den hidtidige boks, mens at det koster 399,- at opgradere sin nuværende Humax YouSee boks til den nye 4K model.

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: YouSee

Kommentarer (4)

  1. pdj siger:

    Sjovt – det med at optagelserne lagres centralt var netop det der forhindrede Stofa i at lancere det i Zaptor boksen for flere år siden, da de ikke kunne få lov fra tv-kanalerne. Gad vide om TDC har fået lov, eller bare regner med at tv-kanalerne er så desperate at de ikke tør sige fra længere?

  2. C. Johansen siger:

    Det er en rigtig god metode til at holde på abonnenterne, for skulle man få slemme tanker i retning af opsigelse af abonnementet, skal man lige huske, at så mister man uden tvivl adgangen til de gemte optagelser.

Skriv et svar