YouSee kunder mister også optagelser fra Discovery Networks kanaler fra nytår

| tirsdag 12. nov, 2019 13:54 | 2 Kommentarer
YouSee mister tv optagelser disocvery networks 2020

Har du YouSee’s tv-boks model der optager i skyen, så er det ikke kun live tv kanalerne fra Discovery Networks, du mister fra nytår. Det gælder også dine optagelser, du måtte have liggende fra kanaler som Kanal 4, Kanal 5 osv.

Eftersom YouSee’s aftale med Discovery Networks udløber, så bliver YouSee også nød til at fjerne det indholdsarkiv de har liggende både som on demand og i form af kundernes optagelser fra de kanaler. Så selv om det er smart og nemt med optagelser i skyen, så er der altså visse ulemper ved ikke fysisk at have optagelserne liggende på harddisk internt i tv-boksen.

YouSee tv-boks kunder skal således huske at få set eventuelle optagelser fra Discovery Networks inden nytår.

YouSee oplyser at optagelser fra Discovery kanalerne kan komme tilbage, såfremt man får en aftale med dem igen på et senere tidspunkt.

Læs mere om lukningen af Discovery Networks kanalerne hos YouSee og alternativer her

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee

2
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
1 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
C. Johansen

Nu må det vel efterhånden være gået op for alle, at hvis man vil være sikker på at have adgang til programmateriale, så er man nødt til at optage og gemme på egne medier. Og det gælder ikke bare programmateriale fra Discovery.

jetdirect

Panasonic kan anbefales kører som en drøm ifh til Samsung optagere som hele tiden er på værksted(erfaret med 2 maskiner)

Bruger selv flg : https://www.av-connection.dk/?PNo=PS-DMRBCT76ENK&gclid=EAIaIQobChMIwNqs1M_m5QIVGOh3Ch1ysg8hEAQYAiABEgKM2PD_BwE