YouSee klar til flere opgør i tv-markedet – Alt skal være Bland Selv

| onsdag 22. jan, 2020 20:16 | 13 Kommentarer
yousee logo 2015

YouSee’s tv-krig med Discovery har vakt en del medieomtale og en del uro i tv-markedet, men YouSee er tilsyneladende ikke blevet afskrækket af balladen. I et interview med BT, så varsler koncernchefen for Nuuday, der blandt andet er moderselskab for YouSee, Hiper og Telmore, et opgør med hele tv-markedet.

Således kan de næste der står for skud blive TV 2 og NENT Group, hvis de på samme måde som Discovery Networks ikke er parat til at gå ind i Bland Selv uden betingelser.

“Hele situationen med Discovery var et rent strategisk valg for os. Vi har i dag et tv-marked, hvor der er mange kunder, som er tvunget til at betale for kanaler, der ikke er særligt mange seere på. Det skal vi væk fra. I sidste ende er vores mål, at der ikke er nogen tv-pakker. Kunderne skal have mulighed for 100 procent selv at vælge deres indhold – om det så er tv-kanaler eller streamingtjenester.” siger Michael Moyell Juul, koncernchef for Nuuday, til B.T.

Total valgfrihed er fremtiden. Vi kan allerede nu se, at kundetilfredsheden blandt YouSees Bland Selv-kunder er højere end hos dem med pakker, fortsætter Michael Moyell Juul, der også fortsat håber på en Discovery løsning med Dplay som Bland Selv tilbud.

Kilde: BT

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: YouSee, Branche-Nyt

13
Kommentarer

for at kommentere
3 Kommentartråde
10 Svar i tråden
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
C. Johansen

Det bliver en svær nød at knække for YouSee.
Hvordan vil situationen blive, hvis YouSee ikke kan blive enige med Tv2 og NENT?
Hvordan vil udbuddet af kanaler se ud hos YouSee, hvis Tv2’s og NENT’s kanaler blev fjernet, ligesom Discovery’s?
Så er vi næsten tilbage ved udgangspunktet i antenneforeningerne: DR og nabolandskanaler.
Jeg må sige, at det bliver spændende at se, hvordan YouSee tackler Tv2 og NENT.

mich

Yousee har ingået et større partnerskab med Nent og TV2

Per M

Så skal de i hvert fald bløde langt mere op over for dem der hellere vil anvende YouSee kortet i deres TV i stedet for at have deres boks. Pt. er udvalget af kanaler ved brug af kort langt mindre end det er via boks. Prisen via kort vs. det point fidus via deres boks matcher heller ikke just. Desuden skal de så tage idé fra deres egen nuværende grundpakke med at man så i stedet sammensætter sin egen “grundpakke” med en 11 eller 12 betalingskanaler til den samme nuværende pris for grundpakken. Alle DR’s kanaler skal desuden være helt… Læs mere »

frankm

Der er ikke forskel i kanaludvalget. Det var kun i forbindelse med VM i fodbold, hvor de oprettede en midlertidig UHD-kanal.

Anders

Bland-selv pakker med point er skam også tilgængeligt for kunder uden deres tv-boks. Bare ring til deres kundeservice, så kan man købe produkterne uden at blive tvunget en tv-boks.

Men ja, forhåbentlig betyder denne nye kommende bland-selv strategi også at grundpakken lider dødsstødet.

mich

Grundpakken, det er på sigt, nu er det mellem og fuldpakken, som ikke er solgt i flere år, der skal nedlægges, og så får vi nok en minimums grænse for hvad vi skal købe

Anders

Mellem- og fuldpakkerne sælges stadig den dag i dag.

mich

Ikke Yousees egne kunder, i foreninger, ja men kun hvis man fastholder det inde i kundeservice

Anders

Det er også tilgængeligt for YouSee’s egne kunder:
https://kundeservice.yousee.dk/tv/abonnement-og-priser/saadan-skifter-du-tv-pakke

Dine muligheder med kabel-tv (coax)

Tv-pakke – Grund-, Mellem- eller Fuldpakken
Bland Selv – 10, 20 eller 36

Desuden handler din påstand ikke om hvorhenne, hvordan eller til hvem mellem- og fuldpakkerne sælges. Din påstand var at pakkerne ikke er blevet solgt i flere år, hvilket er åbentlys usandt.

mich

Bøjer mig, men du kan ikke købe dem på nettet, de er ikke omtalt på deres bestillingsside, https://yousee.dk/tv.aspx#forside , udelukkende grundkonto + 10,20 eller 36 kanaler og incl TV boks

Anders

Det er også irriterende at de ikke sælger dem online, men det er nok et bevidst valg for at få flere folk væk fra de traditionelle pakker og over på bland-selv hvormed de tjener flere penge på “tv-boks inkluderet i bland-selv” og på det faktum at hvert et TV i en hustand med bland-selv skal have sin egen tv-boks eller kortmodul for at kunne se de krypterede kanaler. Dengang jeg var YouSee-kunde havde jeg “Bredbånd light” (som det står på mine gamle regninger) som var 20-30 kr. billigere i måneden fordi det var uden “fordelene” såsom adgang til YouSee Musik.… Læs mere »

mich

De kan bestilles via 70704040,

frankm

Hvor langt mon de er med IPTV over DOCSIS? I stedet for at vente på fuldstændig omlægning af DVB-C, så kunne de måske lancere en 100% bland selv-løsning via IPTV, til at starte med. Bare en tanke. 🙂