YouSee

YouSee gør det nemmere af se tv og høre musik

feature youseeKabel-tv selskabet YouSee lancerer i dag en kombineret afspiller, som skal gøre det mere enkelt at se tv og høre musik via en computer. Men den ny afspiller har selskabets bredbåndskunder fri og direkte adgang til live-tv, musikstreaming og leje af film fra computerskærmen.

?”Vores mål har været at gøre det lige så nemt og intuitivt at se tv på en computer, som det er at se tv på et tv. Forskellen er blot, at du på computeren skal bruge musen eller tastaturet for at skifte kanal. Og så har vi på computeren en god mulighed for at kombinere vore tjenester på tværs af tv og musik,” siger innovationsdirektør Anders Blauenfeldt, YouSee.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

YouSee’s afspiller virker både på Windows- og Mac-computere. Afspilleren undersøger automatisk, om computeren er forbundet til YouSee’s netværk, så man slipper for besvær med at indtaste brugernavn og kodeord, når man ønsker at se tv eller høre musik.

“Stort set alle danske hjem har i dag mindst én computer. Den vil vi gerne gøre til et tv-apparat også,” siger Anders Blauenfeldt.

Fakta om YouSee player

  • YouSee’s afspiller er baseret på Adobe Air og kan anvendes på Windows og Mac-computere. Den kan også anvendes på visse computere med Linux, men YouSee yder indtil videre ikke support på Linux
  • Download sker fra adressen yousee.tv/player. Installation af Adobe Air sker automatisk i forbindelse med installation af afspilleren. Evt. opdatering sker også automatisk.
  • Adgangen til live-tv er afhængig af hvilken tv-pakke, kunden abonnerer på. Bredbåndskunder med Fuldpakken har adgang til i alt 42 tv-kanaler på computeren. Det koster ikke ekstra at se tv via bredbåndsforbindelsen, men det kan kun ske fra husstanden via den kabel-baserede bredbåndsforbindelse hos YouSee.
  • Live-tv og film streames i to kvaliteter og kan benyttes med forbindelser på min. 1 Mbit/s. For den bedste kvalitet anbefales det at anvende bredbåndsforbindelser på min. 2 Mbit/s. YouSee planlægger på et senere tidspunkt at tilbyde tv og film i HQ, som modsvarer HD-kvalitet på tv. YouSee vil på et senere tidspunkt udvide afspilleren med funktionerne StartForfra, TV Arkiv, TV Guide osv., som kendes fra YouSee Plus produktet på kabel-tv.
  • Streaming af musik sker via YouSee Play, der giver alle selskabets bredbåndskunder fri adgang til omkring 10 millioner musiknumre.
  • Afspilleren giver adgang til at leje film via YouSee Cinema, der tilbyder ca. 1300 aktuelle og ældre film.

Kilde: YouSee presse

I samme kategori

Back to top button