YouSee

YouSee får TV3+ samt TV3 Sport 1 og 2 som à la carte-tilbud

yousee tv3sport alacarteFodbold- og sportsglade tv-seere får opfyldt et længe næret ønske om frit valg mellem alle de populære sportskanaler hos YouSee. I morgen, fredag 16. august, udvider landets største tv-distributør sit à la carte-tilbud med tre TV3-kanaler fra Viasat, nemlig TV3+ samt TV3 Sport 1 og 2.

”Det er et vigtigt skridt for os, at vi kan udvide vores à la carte-tjeneste med de tre TV3-kanaler. Det betyder, at vores kunder nu har frit valg mellem samtlige de tv-kanaler hos YouSee, der ikke indgår i den obligatoriske grundpakke”, siger chef for YouSee, Mathias Berg.

Muligheden for at købe kanaler enkeltvist som supplement til Grundpakken blev lanceret den 1. juli. Indtil da havde det været et krav, at man skulle vælge mindst fire kanaler. Produktet hedder Ekstrakanaler, og kunderne kan frit skifte kanaler hver måned.

Mellem 30 – 50,- / måned

I første omgang manglede de tre TV3-kanaler, men i løbet af sommeren er YouSee og Viasat blevet enige om betingelserne. Det betyder, at YouSees kunder fremover kan købe adgang til TV3+ og TV3 Sport 1 for en pris på 50 kr. om måneden pr. kanal, mens TV3 Sport 2 koster 30 kr.

Ekstrakanaler er et supplement til Grundpakken, som indeholder omkring 20 kanaler, herunder de mest populære danske tv-kanaler samt public service kanaler fra nabolandene. Ønsker man mere tv, kan man enten udvide med Mellem- eller Fuldpakken eller købe ekstra kanaler enkeltvist.

For at kunne abonnere på Ekstrakanaler skal man have en digital boks eller et tv med indbygget kortlæser. Ønsker man adgang til Ekstrakanaler på flere end ét tv, kræver det boks eller kortlæser til hvert tv. Et kort koster 100 kr. i éngangsgebyr.

Kanalerne i Ekstrakanaler koster mellem 10 og 50 kr. i månedlig abonnement. De billigste er udenlandske kanaler som f.eks. franske TV5 eller italienske Rai Uno. De dyreste er TV3+ og TV3 Sport 1, der som de eneste koster 50 kr./md.

Desuden har YouSee også tillægskanaler der er endnu dyrere såsom Hustler HD (99 kr./md.), Hayat TV (139 kr./md.), Pink Plus (139 kr./md.)

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button