YouSee

YouSee i aftale med Twentieth Century Fox

feature yousee

Landets største udbyder af film on demand, YouSee, har indgået en aftale med Twentieth Century Fox Home Entertainment om at distribuere spillefilm fra Fox via sine video-on-demand-tjenester.
Dermed har YouSee nu aftaler med de seks største Hollywood selskaber, som samlet står for mere end 90 pct. af omsætningen på det nordamerikanske filmmarked.
 
Aftalen med Fox giver adgang til en lang række nye storfilm herunder Date Night, The A-Team, Predators og Knight and Day, samt selskabets store portefølje af katalogfilm som f.eks. Alien og X-MEN.
 
"Vi har allerede aftaler på plads med alle andre førende filmdistributører, så i sikringen af denne aftale er vi glade for at have nået vores strategiske målsætning om at opnå rettigheder til film fra alle store Hollywood-studier. Ved at få Fox med i vores portefølje kan vi fastholde vores position som den førende udbyder af film on demand," siger Anders Blauenfeldt, produktudviklingsdirektør i YouSee.
 
"Vi er dedikeret til at imødekomme filmelskernes ønsker om nye og innovative distributionsformer, som kan give adgang til film fra Fox. Vi er derfor glade for at kunne samarbejde med YouSee om at give deres kunder adgang til et omfattende udvalg af de mest populære film fra Fox," siger Rosemary Churns, Vice President, International PPV / VOD og EST, Twentieth Century Fox Home Entertainment.
 
Om YouSee
YouSee er den største operatør af film on demand med mere end 300.000 udlejninger i 2009 og en forventning om en million udlejninger i år. Som en del af TDC koncernen YouSee leverer film on-demand på kabel-tv, IPTV og internet distribution til pc til alle med bredbånd. Filmene kan lejes gennem YouSee Cinema, TDC Home Trio, YouSee.tv og via partneraftale med TV 2 Sputnik.
 
Om Twentieth Century Fox Home Entertainment
Twentieth Century Fox Home Entertainment, LLC (TCFHE) er en anerkendt global industriel leder og er et datterselskab af Twentieth Century Fox Film Corporation, et News Corporation selskab, og repræsenterer 75 års filmproduktion fra Twentieth Century Fox. TCFHE varetager global markedsføring, salg og distribution for alle Fox film og tv-programmer, opkøb og originale produktioner på DVD, Blu-ray Disc, Digital Copy, Video On Demand og digital download. Selskabet varetager også salget af alle produkter globalt for MGM Home Entertainment.
 
Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button