StreamingnytNet-TV

YouBio – nyt fra udviklingsafdelingen

YouBioDer er nyt fra udviklingsafdelingen fra YouBio, der melder at man siden sidst har ryddet godt op i designey på YouBio.dk, så det nu skulle være nemmere at finde det, du gerne vil se. 

YouBio har blandt andet:

  • opdelt alle film i abonnement og leje, så det nu er nemmere at skelne mellem, hvad der er en del af abonnementet. Det betyder også, at man som abonnementskunde altid bliver logget ind på forsiden med abonnementsfilm og serier. Er du lejekunde, bliver du sendt til forsiden med lejefilm og serier.
  • lavet features, så du nu kan starte film med et enkelt klik på coveret.
  • lavet pop-up bokse, når du kører musen over på filmen, så du kan se info på forsiden og ikke behøver at klikke videre.
  • ryddet godt op i designet, så looket er mere rent og indbydende — og dermed gjort navigationen lettere.

Det nye design fra YouBio.dk kommer også snart ud i app’en til iOS og derefter på Android. Her bliver det bl.a. nemmere at navigere i serier, sæsoner og afsnit.

YouBio har bl.a. også optimeret playeren på iOS og Android, så du nemmere kan spole. Og vil du fortsætte med at se en film, du var i gang med, starter den der, hvor du var nået til automatisk – du bliver ikke længere spurgt, om du vil fortsætte.

Trailers på vej

Der har været stor efterspørgsel på trailers. Det er man pt. i gang med at lave, og YouBio arbejder på at lancere trailers på et udvalg af nye film fremadrettet i løbet af 3. kvartal.

Film i HD

Mange har også ønsket at kunne finde informationen om, hvor vidt en film er i HD eller ej. Som udgangspunkt så vises alle film i HD, hvor YouBio har rettighederne til det. Målet er, at markering af film og serier i HD kommer i løbet af 3. kvartal.

YouBio app til Samsung TV

YouBio på Samsung Smart TV har været længe undervejs. YouBio havde en godkendelse i slutningen af juni, men dagen inden lancering stødte Samsung på endnu en fejl. YouBio håber og krydser fingre for, at den sidste fejl snart er løst, så app’en kan blive sendt ud hurtigst muligt efter sommerferien.

YouBio på Plus-boksen

YouBio har stadig en udfordring med, at der stadig mangler udvalgt indhold fra YouBio på boksen, men der arbejdes på at få det løst. Målet er, at der i løbet af september er fuld overensstemmelse med udvalget på alle platforme i YouBio-universet.

Børneunivers på YouBio

Som noget helt nyt er vi i gang med at lave et univers til familiens yngste medlemmer. Børneuniverset kommer til at bestå af udvalgte film og serier, som børnene frit kan fornøje sig med. Universet bliver ”lukket” af en kode, som skal indtastes for at returnere til YouBio.dk – hvilket betyder, at man ikke behøver at være bekymret for, om de kommer til at starte en film, de små ikke er gamle nok til at se. Vi regner med, at børneuniverset er klar i slutningen af året.

[sam id=”5″ codes=”true”]

Kilde: YouBio

I samme kategori

Back to top button