StreamingnytNet-TV

YouBio klar til LG TV

YouBio uden bindingYouBio klar nu som app på LG TV. Det gælder  i LG’s Smart-TV-modeller fra 2012 og frem. I løbet af første kvartal i 2013 vil også størstedelen af LG’s AV-produkter (herunder hjemmebiografsystemer, Blu-ray-afspillere mv.) fra 2012 modtage en opdatering.

YouBio App’en kan styres med den normale fjernbetjening eller via LGs Magic Remote-fjernbetjening, der er bevægelsesstyret.

Hos LG ser vi det som meget vigtigt at kunne tilbyde stærke, lokale tjenester med indhold, der møder den kvalitetsbevidste tv-seers krav. Derfor er vi meget stolte over at kunne tilbyde YouBio på vores Smart-TV-modeller fra 2012 og frem. YouBio har de nyeste film og tv-serier – både fra Danmark og resten af verden – og vi glæder os til at forstærke vores udbud og vise, at LG er i front på Smart-TV-området,” siger Morten Nielsen, Sales Manager for Home Entertainment hos LG Electronics.

YouSee sikrer gennem aftaler med danske og internationale filmselskaber, at vi kan tilbyde alle biograffilm samt et stort udvalg af katalogfilm og tv-serier, og med LG Electronics som samarbejdspartner og med deres ekspertise og erfaring udi Smart-TV-oplevelser glæder vi os til at kunne give vores kunder en masse gode underholdningsoplevelser med YouBio”, lyder det fra produktudviklingschef i YouSee, Palle Bo Nielsen. 

Kilde: Recordere.dk / Flatpanels.dk

I samme kategori

Back to top button