TV-Nyt

YouSee på vej med ny dansk 80’er serie – ‘Den bedste tid’ får premiere i 2022

YouSee vil tage os tilbage til de forførende firsere i Aarhus, med deres nye YouSee Original ’Den bedste tid’, der får premiere på kanalen i starten af 2022. Castet består af etablerede stjerner som Mia Lyhne, Thomas Hwan og Kristian Halken, mens instagrammer og komiker Lasse Madsen springer ud som skuespiller for første gang. Med et nik til den danske popgruppe One Two’s 80’er hit af samme navn, skildrer ’Den bedste tid’ på humoristisk vis 80’erne.

Serien er udviklet efter idé af instagrammer og komiker Lasse Madsen, som har fået hjælp af erfarne kræfter i form af hovedforfatter Søren Felbo, som også har skrevet den prisvindende YouSee-serie ’Sunday’. Udover at være idémand bag serien, indtager Lasse Madsen også hovedrollen, som den unge turnuslæge Kim, i serien.

Den bedste tid på YouSee – mere om handlingen

’Den bedste tid’ handler om den 27-årige livsglade og lidt naive Kim, som skal til at starte et helt nyt kapitel i sit liv. For efter at have boet hele sit liv i Frederikshavn, skal han nu flytte til Aarhus, hvor han skal starte som turnuslæge på Århus Amtshospital. Men mødet med storbyen bliver ikke helt som Kim havde håbet, og snart kæmper han både for en fastansættelse på hospitalet, kærligheden og relationen til sin pedantiske og neurotiske roommate David (Niels Martin Eriksen).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er stor modstand mod afdelingslederen Birgittes (Mia Lyhne) nye alkoholpolitik til morgenkonferencerne, og mens overlægerne, bl.a. den mandschauvinistiske Peter (Kristian Halken), får højtbelagt smørrebrød til frokost, må turnuslægerne, herunder Kim, nøjes med leverpostejmadder.

Lasse Madsen om serien og 80’erne

Lasse Madsen glæder sig til at tage seerne med tilbage til et årti, han selv holder meget af.

”Selvom jeg selv er født i 1994, har jeg altid været meget glad for 80’erne, så derfor skulle serien selvfølgelig udspille sig her. Hvem kan for eksempel ikke lide 80’er musik? Jeg håber, seerne glæder sig lige så meget som mig til at rejse tilbage i tiden til skulderpuder, Kim Schumacher hår og alt det andet, der hørte den tid til,” siger Lasse Madsen.

Hos Xee er man glade for at give upcoming talenter mulighed for at være med til at udvikle og spille med i en tv-serie, og man håber, at den nye serie kan lukke grin og glæde ind i de danske hjem.

”Lasse Madsen er et nyt, lysende talent, der ikke mindst på sin Instagram har vist, hvad han kan. Han har udviklet serien med afsæt i sin egen humor, der er omfavnende og kærlig og indeholder en stor grad af genkendelighed, som vi også har haft succes med i ’29’ og ’Sunday’,” siger Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos YouSee og tilføjer:

”Vi håber, at vi med denne serie kan lukke lys, glæde og gode grin ind i de danske hjem. Og hvilket bedre sted end Aarhus, Smilets By, at lade handlingen udspille sig i. Vi har seere i hele landet, og derfor er det vigtigt for os, at vores serier også foregår forskellige steder i Danmark.”

  • ’Den bedste tid’ har premiere på Xee i starten af 2022
  • Serien er en sitcom med 7 afsnit af ca. 20 min.
  • Medvirkende: Lasse Madsen, Mia Lyhne, Thomas Hwan, Niels Martin Eriksen, Kristian Halken, Stine Schrøder, Maria Cordsen, Miri-Ann Beuschel m.fl.
  • Efter idé af: Lasse Madsen
  • Hovedforfatter: Søren Felbo
  • Episodeforfatter: Mette Søndergaard Nielsen
  • Instruktører: Esben Tønnesen og Alexander Ohrt
  • Producere: Tanja Paik og Anders N. Berg
Kilde: Xee presse

Image

I samme kategori

Back to top button