TV-Nyt

X Games 2016 på DR3

X_Games_LogoSommeren er lige på trapperne, og hvor der er trapper, skal der skates – specielt i Austin, som igen i år danner rammen om en forrygende X Games-konkurrence.

DR3 er naturligvis på pletten og sender hele eventen 2. til 5. juni, når Nyjah Houston og Lacey Baker slår sig løs på skateboard. I alt kan man glæde sig til ikke mindre end 14 forskellige finaler i både skateboard, BMX og motocross i løbet af de fire dage.

Street-fest i Haderslev

Som noget nyt i år vil DR3’s X Games-udsendelser også få et dansk islæt, da StreetDome på havnen i Haderslev kommer til at danne stemningsramme flere af dagene. StreetDome afholder nemlig simultant med X Games en skatefest, hvor der vil være konkurrencer, koncerter og storskærm.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Skate og BMX i Danmark er ikke længere en undergrundssport for de få. Det har vokset sig til at være utrolig populært blandt både piger og drenge. Så når Haderslev nu har et af Danmarks og Europas absolut fedeste street-arealer, er det oplagt at give noget tilbage til alle de dedikerede fans, udtaler Lars Brøndum Nielsen, redaktør for DR’s ekstremsport og fortsætter:

– Derfor sender vi denne gang et tv-hold til Haderslev og sender direkte fra StreetDomes fest, som ligger samtidig med X Games, så vi har mulighed for også at interviewe danske skatere og BMX’ere samt formidle den gode stemning fra det forrygende område ved havnen, siger Lars Brøndum Nielsen.

Løbende opdateringer på dr.dk

X Games på DR3 starter torsdag aften d. 2. juni til sent ud på natten til søndag d. 5. juni. På ekspertpladserne kan seerne glæde sig til et nyt hold i form af Jonas Skrøder og Magnus Kreiberg, der guider seerne igennem alle skate-konkurrencerne.

Hele programmet, optakt, løbende resultater samt de bedste videoer fra X Games kan følges på www.dr.dk/sporten/ekstremsport

I samme kategori

Back to top button