TV-Nyt

X Factor 2022 på TV 2 får en stor ændring

Når X-Factor 2022 får premiere nytårsdag på TV 2, så bliver det med en stor ændring og verdenspremiere. For første gang så fordeles de tre kategorier ikke hos de tre dommere, i stedet får hver dommer nemlig en deltager ‘under 23 år’, en ‘over 23 år’ og en deltager fra gruppe-kategorien.

Danmark er det første land i verden, der har fået godkendelse til at ændre den del af formatet.

X Factor 2022 – Sådan foregår det

De første tre X-Factor programmer er traditionen tro auditionprogrammer, men herefter får dommerne (Thomas Blachman, Martin Jensen, Kwamie Liv) ikke hver sin kategori.  De skal i stedet mødes og blive enige, om hvilke deltagere fra hver kategori, de tager med videre. Er der en deltager, som de alle tre er interesserede i, skal de blive enige om, hvem der får hvem.

Ændringen betyder, at ‘5 Chair Challenge’ bliver erstattet med en ‘6 Chair Challenge’, hvor dommerne tre fredage i træk skal sortere halvdelen af deres udvalgte deltagere fra i deres egen ‘6 Chair Challenge’.

Videre til bootcamp har de tre dommere to deltagere med fra hver kategori, og til sidst skal dommerne så stå klar med én deltager fra hver kategori til de endelige liveshows.

Kilde: TV 2

Læs også

I samme kategori

Back to top button