TV-Nyt

X Factor 2021 starter 1. januar på TV 2

Coronaen ramte X Factor 2020 udgaven, som blev udsat men dog afgjort. Nu skriver vi snart 2021, og trods Coronaen fortsat er en del af vores liv, så har TV 2 ikke udsat X Factor 2021. Der er traditionen tro allerede premiere på den første dag af det nye år, som meget passende også er en fredag.

Melvin vært på liveprogrammerne

X-factor 2021 Sofie Melvin
Foto: Lasse Lagoni

Når ‘X Factor’ går live fra 26. februar, bliver det med Melvin Kakooza som vært, da Sofie Linde, som er gravid, går på barsel.

Den populære komiker er lige nu aktuel med anden sæson af ‘Helt sort’ på TV 2 og TV 2 PLAY – en programserie, han vandt en pris for som ‘Årets vært’ ved ZULU Awards 2020. Han har desuden været med i ‘Stormester’ på TV 2, spillet hovedrollen i tv-serien ‘Sunday’, som han også selv fik idéen til, og været vært på Gaffa Prisen 2020. Under forårets nedlukning kunne danskerne møde Melvin på de sociale medier, hvor han opfordrede alle til at være med til ‘Coronafitness’.

– Jeg glæder mig til at blive en del af hele det her format, som jeg har set med på, siden det begyndte i 2008. I ‘X Factor’ er det deltagerne, der er omdrejningspunktet, og min vigtigste opgave er at være en god tovholder på det hele og sørge for god stemning i studiet, så deltagerne føler sig trygge. Jeg glæder mig til at stå på scenen og byde velkommen til de store talenter – og føre familien Danmark igennem et godt program. Sofie har sagt, at jeg bare skal være mig selv og sørge for at gøre det til mit og nyde øjeblikket – så det har jeg tænkt mig, siger Melvin Kakooza.

– Jeg er rigtig glad for, at Melvin har sagt ja til at være vært på ‘X Factor’, når Sofie går på barsel. Jeg er en af de mange danskere, der har fulgt med i Melvins karriere både på tv og sociale medier, og der er ingen tvivl om, at han har et helt særligt talent for at underholde, og så har han et stort nærvær, som er utrolig vigtigt på et program som ‘X Factor’, hvor alt kan ske. Jeg tror faktisk ikke, vi kunne have fundet en bedre afløser for Sofie, siger Dorte Borregaard.

De er dommere i X Factor 2021

Det er i år ikke kun deltagerne, at øjnene er rettet imod, men også den nye dommer i panelet, DJ og producer Martin Jensen. Han er på et sjældent besøg hjemme i Danmark efter at have turneret verden rundt. Martin Jensen har arbejdet med store stjerner som Ed Sheeran, Katy Perry, James Arthur og Jason Derulo og kommer med et internationalt syn på, hvad der skal til for at skabe en ny, dansk artist – og han er ikke altid enig med sine to meddommere.

Heldigvis står Sofie Linde klar med mentale krammere til deltagerne, når de har været inde foran dommerne. Det gør hun med to af de nærmeste venner og familie til deltageren – og selv om heppekoret er mindsket, er jublen stor for de få, der kan overbevise dommerteamet om en plads videre i ‘X Factor’ 2021.

Det første program – Audition i København

I sæsonens første program skal vi se hvordan den nye dommer klarer sin første arbejdsdag. Dukker der overhovedet nogle dygtige sangere op, når Sofie Linde åbner første auditiondag i København?

Sådan sendes X-Factor 2021

 • Fredag 1. januar: ‘X Factor – audition’
 • Fredag 8. januar: ‘X Factor – audition’
 • Fredag 15. januar: ‘X Factor – audition’
 • Fredag 22. januar: ‘X Factor – 5 Chair Challenge’
 • Fredag 29. januar: ‘X Factor – 5 Chair Challenge’
 • Fredag 5. februar: ‘X Factor – 5 Chair Challenge’
 • Fredag 12. februar: ‘X Factor – bootcamp’
 • Fredag 19. februar: ‘X Factor – bootcamp’
 • Fredag 26. februar: ‘X Factor – live’
 • Fredag 5. marts: ‘X Factor – live’
 • Fredag 12. marts: ‘X Factor – live’
 • Fredag 19. marts: ‘X Factor – live’
 • Fredag 26. marts: ‘X Factor – live’
 • Fredag 2. april: ‘X Factor – live – semifinale’
 • Fredag 9. april: ‘X Factor – live – finale’

Med forbehold for Corona ændringer naturligvis.

X Factor 2021 starter 1. januar på TV 2
Coronaen ramte X Factor 2020 udgaven, som blev udsat men dog afgjort. Nu skriver vi snart 2021, og trods Coronaen fortsat er en del af vores liv, så har TV 2 ikke udsat X Factor 2021. Der er traditionen tro allerede premiere på den første dag af det nye år, som meget passende også er en fredag. Melv
1 jan 2021 20:00
TV 2 TV 2 Play

X Factor 2021 starter 1. januar på TV 2 TV 2 TV 2 Play
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button