X-Factor 2017 – Genvalg til dommere og vært

| fredag 12. aug, 2016 17:30 | 0 Kommentarer
Xfactor 2017 DR1

Foto: Frederik Højfeldt

Hvad DR selv kalder for Drømmetrioen vender tilbage i den nye X-Factor 2017 sæson. Thomas Blachman, Remee og Mette Lindberg vender således tilbage. Samtidig kan hele Danmark også glæde sig til igen at blive guidet igennem landets det populære underholdningsprogram af den charmerende værtinde Sofie Linde.

Niende sæson af X Factor var med sit høje musikalske niveau blandt deltagere, den nervepirrende finale og de mange stærke tv-øjeblikke med til at skabe endnu en fantastisk sæson i underholdningsprogrammets historie.

Et af de afgørende parametre for en succesfuld sæson er sammensætningen af dommerne, og med kombinationen af Thomas Blachman, Remee og Mette Lindberg har DR og produktionsselskabet Blu fundet en sand drømmetrio.

Derfor er DR glade for at afsløre, at den samme trio vil udgøre dommerpanelet i 10. sæson af X Factor. Blachman og Remee har akkompagneret hinanden i hele fem sæsoner, og de er nærmest indbegrebet af X Factor i Danmark.

Komplementerer sine meddommere

Sidste år fik de selskab af Mette Lindberg, der indtil da først og fremmest var kendt som frontfigur i det internationalt anerkendte band The Asteroids Galaxy Tour. Med sit både legesyge og stærkt empatiske væsen, kombineret med erfaring fra alverdens scener, komplementerede Mette Lindberg sine to meddommere – og det kan seerne roligt regne med, at hun også vil gøre i den kommende sæson.

Foruden den stærke dommertrio, kan seerne også glæde sig til et gensyn med værtinden Sofie Linde, som debuterede sidste år i X Factor-regi. Den tidligere børne-tv-vært vil atter charmere hele Danmark, når hun fredag efter fredag guider seerne igennem det musikalske udskilningsløb.

Det stærkest mulige hold

DRs underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, er stolt over det stærke line-up og ser frem til den kommende sæson med stor forventningsglæde:

”Vi går den 10. sæson af X Factor i møde med det stærkest mulige hold. Den indbyrdes kemi og den musikalske ekspertise er uovertruffen, når man sætter Blachman, Remee og Mette sammen,” fortæller Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

”De formår at levere både begavet og stærkt underholdende tv, og jeg er virkelig glad for, at vi får lov til at opleve endnu en sæson med præcis denne dommertrio. Og med Sofie har vi en værtinde i front, som med sin charme og næsten overnaturlige skærmtække vil sikre X Factor lige præcis den sammenhængskraft, der får det hele til at gå op i en højere enhed.”

Kilde: DR

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt