TV-Nyt

White Wall

- Ny serie på SVT fra 20/9

Svenske SVT1 har 20. september premiere på White Wall, en svensk / finsk thrillerserie der foregår i et minesamfund i det nordlige Sverige.

I en nedlagt grusmine langt oppe i Nordsverige, leder chefingeniør Lars Ruud arbejdet med at bygge et af verdens største slutdepoter for kernekraftaffald. Projektet er voldsomt forsinket, og Lars er under et stort pres. Aktivister gør alt for at stoppe arbejdet, og få uger før depotet skal stå klart, dør tre arbejdere i en sprængningsulykke i en dybtliggende tunnel. Ulykken blotter en mystisk hvid væg.

Opdagelsen af den mystiske hvide væg viser sig snart at få store menneskelige konsekvenser for seriens hovedpersoner, som på hver sin vis spiller en rolle for det nye fund. Den hvide væg består af et materiale, der aldrig før er set af det menneskelige øje. Kan den fremmedartede materie i dybet have større betydning end nogen af dem aner?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De tvinges til at træffe en vanskelig beslutning: skal de efterlade væggen som et mysterium eller undersøge, hvad der er bag den? Hvor høj en pris er de villige til at betale, for de svar de søger?

White wall // Trailer
White wall // Trailer

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button