Streamingnyt

Welcome to Utmark

- ny norsk HBO Nordic originalserie

Det norske komediedrama fra HBO Nordic er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson og instrueret af islandske Dagur Kári. Tobias Santelman, Marie Blokhus, Alma Günther og Stig Henrik Hoff spiller hovedrollerne. Serien består af 8 episoder, der alle bliver frigivet på premieredagen den 18. april.

Welcome to Utmark – det handler den om

Alle kender alle i den afsides del af Norge, hvor Welcome to Utmark udspiller sig, men stemningen er mærkelig i det lille samfund, og gæstfriheden er til at overse. Da en ny skolelærer flytter til byen, håber hun på en frisk start i naturskønne omgivelser, men der går ikke lang tid, før hun finder ud af, at den eneste, der opfører sig nogenlunde normalt på disse kanter, er en 12-årig pige.

Welcome to Utmark er på sin vis en historie om utroskab, ensomhed, jalousi, bedrag og nederlag, men det er også en munter fortælling om at acceptere den, man er, og få det bedste ud af de kort, man har på hånden. Og så handler det også lidt om at smugle hjemmebrændt, russisk gin!

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I hovedrollerne finder man Tobias Santelmann (Kon-Tiki, Exit), Marie Blokhus (Chasing the Wind), Alma Günther (Side om side) og Stig Henrik Hoff (Beforeigners), og det øvrige cast tæller Marius Lien, May-Linda Kosumovic, May-Linda Kosumovic, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä og Eero Milonoff.

Welcome to Utmark er produceret af Finn Gjerdrum og Stein Kvae fra Paradox, en del af SF Studios, og er en originalproduktion fra HBO Europe. Seriens executive producers fra HBO Europe er Hanne Palmquist, Camilla Curtis og Steve Matthews.

Welcome to Utmark bliver føjet til rækken af nordiske lokalproduktioner fra HBO Europe, der pt. tæller svenske Gösta, skrevet og instrueret af Lukas Moodysson, norske Beforeigners, skabt af Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad, svenske Beartown, baseret på bestselleren af Fredrik Backman og den kommende svenske dokumentarserie, Pray, Obey, Kill, der handler om Knutby-mordet i 2004. Senere i år er der også premiere på den allerførste danske HBO-serie, Kamikaze.

HBO Nordic: Velkommen til Utmark | Teaser
HBO Nordic: Velkommen til Utmark | Teaser
Kilde: HBO presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button