Branche-Nyt

Waoo sponsorerer landsholdene i håndbold

Når håndboldherrerne i denne måned spiller EM i Kroatien, bliver det med Waoos logo på ærmerne. Og resten af 2018 samt 2019 er Waoo desuden hovedsponsor for damerne, som netop har deltaget ved VM i Tyskland i december.

”I en tid, hvor danskerne i stigende grad ser TV on demand, er der ikke ret mange ting, der kan samle os om det samme flow TV-indhold. Men der er landsholdshåndbold og ikke mindst slutrunderne en undtagelse, og derfor er vi glade for at have lavet en aftale med Dansk Håndbold Forbund,” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Håndbold er en yderst populær sport i Danmark og et meget stærkt TV-produkt, som vinter efter vinter samler danskerne om skærmen. Med sponsoraterne vil Waoo gerne være med til at styrke sporten yderligere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Man skal altid have respekt for de bedste, og både damerne og herrerne ligger i den absolutte top. Det vil vi gerne anerkende og bakke op om, på samme måde som vi har engageret os i eSport. Det er nemmere at opnå succes, hvis man har gode vilkår, så det vil vi gerne støtte op om,” siger Jørgen Stensgaard, der påpeger, at støtten til eliten også kommer bredden til gode.

”Når dansk håndbold spiller så stor en international rolle, skyldes det jo ikke mindst, at et meget stort antal danskere på tværs af alder og køn selv spiller uge efter uge i haller på tværs af landet. Håndbolden har sine rødder lokalt, og det samme gælder Waoo via vores mange partnere,” siger Jørgen Stensgaard.

På damesiden bliver Waoo officiel hovedsponsor, og på herresiden dækker sponsoraftalen over et ærmesponsorat i 2018. Her er Waoo DHF Business Partner.

”Vi har tidligere haft ærmesponsorater, men det er første gang, vi bliver officiel hovedsponsor for et af landholdene. Vi har selv haft det privilegium at blive kåret som leverandør af Danmarks bedste internet seks år i træk, og derfor er vi glade for at kunne arbejde tæt sammen med to grupper atleter, som hver især er nogle af de bedste i verden inden for deres felt,” siger Jørgen Stensgaard.

Kilde: Waoo presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button