Waoo

Waoo! og TV 2 i samarbejde om TV 2 Play

TV 2 PlayTV 2 og Waoo! går nu sammen om at tilbyde Waoo!s kunder adgang til TV 2s live og ondemand-indhold fra onlinetjenesten TV 2 Play, hvis de i forvejen abonnerer på TV 2s kanaler gennem deres løsning hos Waoo!. 
Waoo!s kunder, der abonnerer på TV 2s kanaler, får fra i dag adgang til indholdet til en skarp pris på 39,- kr. pr. måned og får ud over adgang til indholdet via deres tv-boks også adgang til TV 2 Play på computeren, på mobilen og på tablet.

– Partnerskabet med Waoo! åbner nye perspektiver på markedet for online distribution af tv (Over the top/ OTT) i Danmark. TV 2 Play er også et operatørprodukt, hvor OTT kan bruges til at skabe nye services og værdi for tv-kunderne, og vi er glade for med Waoo!-partnerskabet at kunne tilbyde vores tjeneste til endnu flere danske husstande, siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for TV 2s Betalings-tv.

– Vi er vilde med streaming hos Waoo! og den valgfrihed, det giver vores kunder. Derfor er vi også rigtig godt tilfredse med vores nye samarbejde med TV 2 om TV 2 Play. Vores kunder efterspørger i stigende grad muligheden for at forbruge indhold på second screens – fx iPads og iPhones – og vi kan levere streaming i meget høj kvalitet, fordi vi har et fibernetværk, der er bygget til også at kunne håndtere fremtidens trafik. For nylig blev vores internetprodukt ? for andet år i træk ? kåret som bedst i test, siger Anders B. Christjansen, adm. direktør i Waoo A/S.

Lignende aftaler på vej
Med aftalen bliver TV 2 Play fremover et integreret tilkøbsprodukt i Waoo!s produktportefølje. TV 2 forventer lignende aftaler med flere distributører, hvor en lignende aftale allerede er på plads med Stofa – her afvikles TV 2 Play på Stofas platform.

– Det er sund fornuft, at man som kunde hos en tv-distributør ikke skal ”betale dobbelt” for de kanaler, som man i forvejen abonnerer på hos tv-distributøren. Med partnerskaber som dette sikrer vi, at man som kunde kun betaler for ekstra-funktionaliterne fra TV 2 Play som fx ondemand-indhold, snigpremierer og mobil adgang på pc, tablets og mobile enheder, siger Stig Møller Christensen.

Inspiration fra USA
Partnerskabet og forretningsmodellen i det nye samarbejde er bl.a. inspireret af ”HBO Go” fra USA, hvor HBO også tilbyder en online-version af HBOs kanaler til tv-operatørers kunder, som abonnerer på HBO. Det specielle ved ordningen er brugen af TV 2 Plays platform, som Waoo!s kunder kan tilgå. Hermed integreres online-distributionen via broadcasteren TV 2 i det eksisterende tv-abonnement hos tv-distributøren Waoo!

For at bruge TV 2s ondemand-tjeneste, TV 2 Play, skal Waoo!s kunder blot logge ind på TV 2 Play, og i oprettelsesprocessen kontrolleres automatisk og hurtigt – uden at kunden mærker det – med et opslag i Waoo!s kundedatabase, at kunden har adgang til tjenesten. Herefter kan Waoo!s kunder benytte tjenesten.

TV 2 Play til Waoo! skydes nu i gang med en kampagne, hvor alle Waoo-kunder med TV 2-kanalerne i deres pakke får gratis adgang til TV 2 Play i en introduktionsperiode.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button